Σημαντική δωρεά του Σωτήρη Μαυροδήμου στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ | βίντεο με την συνέντευξη του Σωτήρη Μαυροδήμου για το πέρασμά του από την ΑΕΚ



Μια πολύ σημαντική δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργεί στην OPAP ARENA, έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σωτήρης Μαυροδήμος.

Ο αγαπητός σε όλους αμυντικός της περιόδου 1986-88 ήρθε από την Αιανή Κοζάνης, όπου κατοικεί μόνιμα, για να προσφέρει μία φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο και μία φανέλα της Ίντερ από τους αγώνες με την ΑΕΚ το 1986 και το 1988 αντίστοιχα. 

Ο Σωτήρης Μαυροδήμος που το 1987 κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, αγωνιζόμενος με την ΑΕΚ εναντίον του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, επισκέφθηκε για πρώτη φορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με σκοπό να παραδώσει αυτά τα ιστορικά κειμήλια.


 Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! 

Όσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ' όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.

Να θυμηθούμε την συνέντευξη στη σελίδα μας  matiesstasport.gr του Σωτήρη Μαυροδήμου για το πέρασμά του από την ΑΕΚ 






Σχόλια