Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Δείπνο σε ζεστό οικογενειακό κλίμα.. Μια παρέα μέσα στο γήπεδο, μια παρέα κι έξω απ' αυτό

 


Μια όμορφη βραδιά είχε την ευκαιρία να περάσει η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Άρδασσας με το τεχνικό επιτελείο και τους διοικούντες του συλλόγου την Τετάρτη το βράδυ.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση της ομάδας γευμάτισε στην γνωστή οικογενειακή ταβέρνα «Πινόκιο » Το γεύμα ήταν μια χορηγία του καταστήματος.

Όπως ήταν αυτονόητο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και ευχάριστο, απόρροιας και της εξαιρετικης πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης που την έχει φέρει έως τώρα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Όλα τα μέλη της οικογένειας του Μέγα Αλέξανδρου Άρδασσας είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε χαλαρό ύφος, να χαμογελάσουν και να περάσουν όμορφα το βράδυ της Τετάρτης ευχόμενοι οι επιτυχίες στο σύλλογο να συνεχιστούν.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Καρακασίδης  σημείωσε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει σε αυτήν αλλά και στην εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες, τον προπονητή αλλά και την διοίκηση και ευχήθηκε να διατηρηθεί και στη συνέχεια. 

Το γεύμα ήταν μια προσφορά της ταβέρνας "Πινόκιο"

  Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πρόσφερε ένα εξαιρετικό γεύμα με τους παρευρισκόμενους να είναι πολύ ικανοποιημένοι.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ευχαριστεί το "Πινόκιο" :

 Διοίκηση προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές της Άρδασσας ,εξέφρασαν φεύγοντας τις ευχαριστίες τους τόσο για την φιλοξενία σε έναν ζεστό και όμορφο χώρο αλλά και για τα πιάτα που γεύτηκαν με την ευχή όλων να συνεχίσει η ομάδα στις πολύ καλές εμφανίσεις.







Σχόλια