Α ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΟ Κρόκου - Μακεδονικός Σιάτιστας 0-2 | φωτο - βίντεο


Θετικά κλείνει τη χρονιά ο Μακεδονικός Σιάτιστας ο οποίος  πέρασε  από τον Κρόκο με σκορ 0-2 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής  της Α ΕΠΣ Κοζάνης.

Οι φιλοξενούμενοι  είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κυκλοφορία  της μπάλας φτάνοντας δίκαια στη νίκη απέναντι σε μια νεανική ομάδα που πάλεψε όσο μπορούσε  το παιχνίδι.
Ο Μακεδονικός προηγήθηκε 0-2  στο Α'  ημίχρονο με  γκολ του Καλογιαννίδη  και του Μπατσή Βασίλη, σκορ που παρέμεινε έτσι και στο δεύτερο μέρος. 

Στο δεύτερο  ημίχρονο η Σιάτιστα κέρδισε πέναλτι, είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ αλλά το πέναλτι του Κοτζατίσογλου  απέκρουσε ο Μούσιος.

Αξίζει να σημειωθεί  για τον τερματοφύλακα του Κρόκου πως αυτό ήταν  το πέμπτο πέναλτι που πιάνει φέτος.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του Δημήτρη Καρακούλα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 
σε ηλικία 51 ετών στρατιωτικός, πατέρας τριών παιδιώνο.οποιος ήταν κοντά στην ομάδα του Α.Ο Κρόκου


το φιλμ του αγώνα 
Στο 13' σουτ Μπούρτζου Π.  λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι

Στο 15' συναγερμός στα καρέ του Κρόκου αλλεπάλληλα σουτ των επιθετικών του Μακεδονικού δε βρίσκουν στόχο

Στο 23' Ματέο παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή ο Τουρτούρας δε μπορεί να διώξει και ο Καλογιαννίδης από κοντά θα γράψει το 0-1

Στο 31' σέντρα Αγκάστρα και με κεφαλιά ο Μπατσής θα γράψει το 0-2.

Στο 40' δυνατή εκτέλεση φάουλ Καρανάνου Ι λίγο έξω.

Στο 59' ο Καλογιαννίδης θα κερδίσει πέναλτι Θα το εκτελέσει ο Κοτζατίσογλου , ο Μούσιος θα πέσει σωστά και θα αποκρούσει. 

Στο70' δυνατό σουτ Αγκάστρα, η μπάλα κοντράρει και περνάει λίγο έξω.

Στο 84' κόρνερ Κοτζατίσογλου κεφαλιά Κοντού λίγο έξω.


ΑΟ Κρόκου
(Τσιρέκας): Μούσιος, Γιαννόπουλος,  Τουρτούρας, Καρανάνος  Ι., Μανώλας,  Αργυρόπουλος,  Τσέπουρας, (58' Καραδήμος), Βογδόπουλος (34' α.α. Κωστρέτση, 72' Καρατζέζος),  Τούνας (58' Σιδηρόπουλος), Δουλδούρας, Μπελής.  

Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης): Ζιάρας,  Ματέο, Αγκάστρα, Μπούρτζος  Μ., Κοντός,  Κοτζατίσογλου,  Μπατσής  Β. (α.α. 49' Τσάμης), Μπούρτζος  Π., Σίμος Β., Καλογιαννίδης,  Αποστόλου (81' Τσαλίκης). 


Διαιτητής: Τσιμεντερίδης 
Βοηθοί: Σάκκος, Κάμπερ 


δηλώσεις μετά τον αγώνα 







ρεπορτάζ: Γιώργος Κατσίκας 

Σχόλια