Φιλικό τεστ θετικό για τον Εορδαϊκό



Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Βέροια έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) ο Εορδαϊκός  με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών.Ο Εορδαϊκός βγήκε νικητής από τη φιλική αυτή συνάντηση που έγινε στη Βέροια με σκορ 1-2  
Οι 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες, παρακολούθησαν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με την ομάδα την Πτολεμαΐδας να μπαίνει καλύτερα στο γήπεδο και να προηγείται 0-2 με προβολή του Νίκολι στο 20′ και δυνατό σουτ του Παπανικόπουλου στο 27′.

Οι βεροιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και μείωσαν σε 1-2 με  απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαφάρα στο 45′.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ειχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με τη Βέροια να κερδίζει πέναλτι στο 89′ σε ανατροπή του Βασιλακάκη από τον Κουνάβα αλλά τον Καρασαρίδη να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

ΒΕΡΟΙΑ: Βάντσης, Χαβιαρόπουλος, Κουτσούκης, Τζημογιαννης, Τούφας, Παναγιωτίδης, Μιχαηλίδης, Ντόγος, Κετόγλου, Γανόπουλος, Λαφάρας.

Έπαιξαν και οι Τσανασίδης, Γαλοπούλος, Τερζής, Γράτσιανος, Γιαγτζίδης, Καρασαρίδης, Μελιόπουλος, Βασιλακάκης, Σωτηριάδης, Πίτσης, Παπαδόπουλος.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πιρίτζαους, Παππάς, Κουνάβας, Παπανικόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαγκαλίδης, Παπαζήσης, Νίκολι, Αιχμαλωτίδης.

Έπαιξαν και οι Γκαμπριέλο, Μητσόπουλος, Πουμπουλίδης.

Διαιτησία: Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου)

Πληροφορίες από kerkidasport.gr


Σχόλια