Ο Ηρακλής Κοζάνης έχει επιλεγεί από την Ε.Ο.Κ., να συμμετάσχει στο πιλοτικό πρόγραμμα U12

 


Ο Ηρακλής Κοζάνης έχει επιλεγεί από την Ε.Ο.Κ., να συμμετάσχει στο πιλοτικό πρόγραμμα U12, το μοναδικό επίσημο πρόγραμμα για ακαδημίες από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. 

Η ακαδημία μας ήδη αποτελεί μέρος του αποκλειστικού δικτύου ομάδων ανά την Ελλάδα στις οποίες θα παρέχονται κατευθύνσεις - οδηγίες σχετικές με την ανάπτυξη του αθλήματος, καθώς και ειδικό προπονητικό πλάνο (Playbook) δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις μικρές ηλικίες.

Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε ήδη υποδεχτεί τις προπονήτριες της ΕΟΚ για το U12 (Mini Basket) και το U8 (Fun Basket), Αγγελική Μπακαλάκη και Νόνη Μουρτετζίκογλου, οι οποίες παρακολούθησαν αρκετές προπονήσεις των τμημάτων μας για αγόρια γεννημένα από 2012 έως 2017 και έχουν προγραμματιστεί παρόμοιες επισκέψεις σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Είμαστε όλοι (διοίκηση, προπονητές, αθλητές) πραγματικά ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας και για τον θετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην ανάπτυξη του μπάσκετ.









Σχόλια