Γ' Εθνική: Εορδαϊκός - ΓΑΣ Σβορώνου 0-0 | φωτο

 

Ψυχωμένος  ο Εορδαϊκός έκοψε τη φόρα του Σβορώνου 

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Εορδαϊκό και στον Σβορώνο.
Ο Εορδαϊκός  έπαιξε ψυχωμένα και πειθαρχημένα βάζοντας  δύσκολα στον πρωτοπόρο 
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο  με τον Εορδαϊκό καλά οργανωμένο στην άμυνα να βγαίνει στην κόντρα οπότε του επέτρεπαν οι καταστάσεις .  
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά και να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά έπεφταν στην καλοστημένη άμυνα των Λιγνιτωρύχων.
Στο 30'   κοντινή κεφαλιά του Κυπαρίσση  λίγο έξω . 
Στο 38'   πλασέ από καλό σημείο του Μπαλίτσα   η μπάλα κοντράρει στον  Καραγκούνη .
Στο 40' διαγώνιο σουτ του Παπανικόπουλου σώζει  ο Κούζας 
Στο 55' σουτ του Κυπαρίσση μέσα από την περιοχή διώχνει ο Δημητριάδης  Στο 60' παλι ο Κυπαρίσσης θα δοκιμάσει να μιλήσει τον Δημητριάδη από μακριά αλλά ο πορτιέρο του Εορδαϊκού δε  μάσησε και διώχνει σε κόρνερ Στο  88'  σουτ του Λάμπογλου , ο Δημητριάδης όμως και πάλι δηλώνει παρόν κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης) : Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Κουνάβας, Παπάς, Πιρίτζαους, Μπαλίτσας, Παπανικόπουλος, Κοντογουλίδης, Αιχμαλωτίδης (70' Τσαγκαλίδης), Νίκολι, Παπαζήσης (26' Δερβίσι - 80' Παπαδόπουλος).

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιώργος Καμπερίδης) : Κούζας, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Καραγκούνης (73' Ξυδούς), Βούλγαρης, Μυστρίδης (82' Πάνος), Κοντοθανάσης, Δεμηρτζόγλου (73' Δημηνάς), Λάμπογλου, Κυρτέγος (62' Χατζής), Κυπαρίσσης. 

Διαιτητής: Ρηγόπουλος 
Βοηθοί: Μουρατίδης,  Μητρόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας). 

φωτογραφίες: ΓΑΣ Σβορώνου

Σχόλια