Η Νίκη Βόλου στους ❞𝟖❞ του κυπέλλου Ελλάδας ... 1-0 τον Λεβαδειακό



Η ομάδα μας ήταν αυτή, που με τη βοήθεια και στήριξη του κόσμου, μπήκε δυνατά στο ματς για να πάρει την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Betsson Ελλάδας. Μόλις στο 17', στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με τον Λίταινα.

Ο Πολίτης τον βρήκε με σέντρα από τα δεξιά κι εκείνος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Στο 21' η κεφαλιά του Τζιώρα πέρασε άουτ, ενώ στο 42' ο Γκαραβέλης είπε "όχι" στο δυνατό σουτ του Γιαννιώτα. Ο τερματοφύλακάς μας είχε μπλοκάρει εύκολα και το σουτ του Λόπεθ στο 38'! 

Το β' μέρος ξεκίνησε με διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη ΝΙΚΗ μας! Ο Γκροφ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ριμπέιρο και στη συνέχεια της φάσης ο Πολίτης έστρωσε στον Τζιώρα που η προβολή του πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι.

Στο 57' παραλίγο να γίνει το 2-0! Ο Τζιώρας, με κεφαλιά, βρήκε το δοκάρι, όπως και στο 61' ο Κυριακίδης με δυνατό σουτ είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο οριζόντιο. 

Προς το τέλος η άμυνά μας δέχτηκε πίεση, αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 92' ο Βουκελάτος πέρασε εξαιρετικά από δύο παίκτες αλλά κόπηκε λίγο πριν εκτελέσει.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, η άμυνά της Νίκης έδιωξε την εκτέλεση κόρνερ του Λεβαδειακού και έτσι ήρθε μια τεράστια πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Niki Volou FC - www.nikifc.gr

Σχόλια