Ισοπαλίες για τις μικτές της ΕΠΣ Κοζάνης Κ14 και Κ16 με τις αντίστοιχες μικτές της ΕΠΣ Πέλλας | φωτο

 

Την Τετάρτη 31/1 στο ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης διεξήχθη η 3η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι μικτές της ΕΠΣ Κοζάνης Κ14 και Κ16 υποδέχθηκαν στο ενωσιακό γήπεδο τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας.

Ατυχία αστοχία στην τελική προσπάθεια αλλά και δοκάρια στάθηκαν εμπόδιο στις μικτές της ΕΠΣ Κοζάνης για να πάρουν τη νίκη.

Αρχικά η Κ14 ΕΠΣ Κοζάνης αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0).

 Αν και η μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με Συρράκο, Μαντζόπουλο, Λαζαριώτη δε κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Με την ισοπαλία αυτή ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Πέλλας ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς. 

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι μικτές ομάδες Κ16 της ΕΠΣ Κοζάνης και της ΕΠΣ Πέλλας.

Η μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα πίεσε την Πέλλα προηγήθηκε με προβολή κοντινή του Θανάση Χαραλαμπίδη στο 44' ύστερα από φάουλ σέντρα του Μακρίδη αλλά πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, αμέσως με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Ρίζου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΠΣ Κοζάνης πίεσε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια με κεφαλιές του Λίτσιου και του Χαραλαμπίδη αλλά δε κατάφερε να σημειώσει δεύτερο τέρμα που θα της έδινε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στη βαθμολογία η ΕΠΣ Πέλλας με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 4 βαθμούς ενώ η ΕΠΣ Κοζάνης έχει δύο βαθμούς.

Επόμενο παιχνίδι για τις μικτές μας είναι την ερχόμενη Τετάρτη 7/2 με την Καστοριά στο ενωσιακό γήπεδο Κοζάνης.

Πριν τα δύο παιχνίδια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ιωάννας , γυναίκας του Κοζανίτη ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου Παύλου Κυριακίδη.



Κ14 ΕΠΣ Κοζάνης - Κ14 ΕΠΣ Πέλλας 0-0 


Κ14 ΕΠΣ Κοζάνης
 (Παρασκευάς - Τσέπουρας): Τσιρανίδης, Σιδηρόπουλος, Κούτσικας, Καραμπατζάκης, Αληχανίδης, Σταμόπουλος ,Συράκος, Καρυπίδης (63' Σαμαράς), Τσιανάκας (79' Αδαμίδης), Χατζής (68' Λαζαριώτης), Μαντζόπουλος (68' Βαρδάκας).


Κ14 ΕΠΣ Πέλλας (): Χλοπτσούδης, Πέγιος (63' Πασόης), Φωτιάδης, Λιτοβόλης (50' Μπαγγέας), Τσιλίδης, Μουσιάδης, Παρασκευαΐδης (70' Καρπάτσης), Χατζημιχαηλίδης, Παυλίδης, Ανδρεάδης, Ιτσόπουλος ( 63' Τσιναριώτης).


Διαιτητής: Τσιμόπουλος
Βοηθοί: Πανταζής, Νεστορίδης



Κ16 ΕΠΣ Κοζάνης - Κ16 ΕΠΣ Πέλλας 1-1 

Στο 44' φάουλ με τον Μακρίδη, προβολή Χαρσλαμπίδη αποκρούει ο Μήτσκας και με δεύτερη προβολή ο Χαράλαμπος θα κάνει το 1-0.

Στο 45' η Πέλλα στην αντεπίθεση , θα βγει στις πλάτες των αμυντικών ο Ρίζος και ψύχραιμα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 75'σεντρα Παπανικόπουλου κεφαλιά Λίτσιου στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83' φάουλ Οικονόμου καρφωτή κεφάλια Χαραλαμπίδη Δ στο οριζόντιο δοκάρι.


Κ16 ΕΠΣ Κοζάνης
(Παρασκευάς – Τσέπουρας): Ρουμπούλης, Κουτσοσίμος, Μακρίδης, Χαραλαμπίδης Α., Χαραλαμπίδης Δ., Μπεσπάρας (45' Καραγιορδανίδης), Σίσκος (67' Λίτσιος), Παπανικόπουλος (85' Φαρμάκης), Λαζαριώτης, Οικονόμου, Δαβίτης (83' Γραμματικόπουλος).



Κ16 ΕΠΣ Πέλλας (Τσελεμπής): Μήτσκας Φάβας, Τσαουσλάρι (90' Κιούρα), Πολατίδης, Παντικίδης, Κυλγερίδης (76' Λελεκίδης), Μουρούνογλου (55' Τερζίδης), Ρίζος (76' Κιόσης), Κεμεντζετζίδης, Παπαδόπουλος, Καρυπίδης. 


Διαιτητής: Τσιμόπουλος
Βοηθοί: Πανταζής, Νεστορίδης

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.