Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - ΑΟ Κρόκου 4-1 | φωτο - βίντεο



Εμφατική νίκη με 4-1 πήρε η Α.Ε. Κοζάνης από τον Α.Ο. Κρόκου στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο Γήπεδο Λευκόβρυσης.
Οι κιτρινόμαυροι δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και πήραν μία απόλυτα δίκαιη νίκη.

Πρωταγωνιστής ο 17χρονος Κυπαρίσης Μίχος που πέτυχε χατ-τρικ, μάλιστα εκτελώντας χρέη αρχηγού.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Σικαλόπουλου που έφυγε από την ζωή.


Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μονόλογος της ΑΕΚ.

Στο 32′ ο Τσιόκανος έδωσε στον Μίχο που ελίχθηκε από τα δεξιά και με υπέροχο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 2-0.

Στο 38′ ο Μίχος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά έκανε το 2-0.

Στο 41′ ο Κρόκος μείωσε σε 2-1 με μακρινό απ’ ευθείας φάουλ του Ντανάτσα από πλάγια δεξιά.

Στο 43′ όμως η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων όταν ο Γουρζουλίδης έκανε την σέντρα,  ο Γκάργκας μέσα στην περιοχή έκανε το κοντρόλ κι έστρωσε στον Δημήτρη Χατζηζήση που με αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κρόκος προσπάθησε να ανέβει ψηλότερα χωρίς όμως να απειλεί.
Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με καλή αμυντική λειτουργία δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι μπορεί να κινδυνεύσει.

Προς το τέλος του αγώνα η ΑΕΚ θα μπορούσε να διευρύνει περισσότερο το σκορ καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Δ. Χατζηζήση στο 78′, Γκάργκα στο 82′, Βογιατζή στο 85′ και Μίχο στο 90′.

Τελικά στο 92′, μετά από προσπάθεια και πάσα του Βογιατζή, ο Μίχος με σουτ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, σημειώνοντας το τελικό 4-1.


Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
(Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Αλ. Παπαδόπουλος (66’ Ζάχος), Βουνοτρυπίδης,  Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης, Τσιόκανος, Πουτογλίδης, Μίχος, Γκάργκας (89’ Τσίπης), Γουρζουλίδης (82’ Βογιατζής), Δ. Χατζηζήσης (89’ Α. Χατζηζήσης).


Α.Ο. ΚΡΟΚΟΥ
(Γιάννης Τσιρέκας): Καραθανάσης, Γιαννόπουλος (89’ Σακκούλας), Καραδήμος (46’ Μπελής), Καρανάνος, Μανώλας, Αργυρόπουλος, Τσέπουρας (78’ Τούνας), Βογδόπουλος, Τσιάρας, Τζιάστας (46’ Νεοφυτίδης), Ντανάτσας (78’ Ουσταγιαννίδης).


Διαιτητής: Τζιουβάρας.
Βοηθοί: Πραχάλης, Κωτούλας.


aekozanis.gr


Σχόλια