Ο Εορδαϊκός σήμερα Κυριακή υποδέχεται στην Πτολεμαΐδα τον Σβορώνο | βίντεο

 


Τον Σβορώνο θα αντιμετωπίσει ο Εορδαϊκός  στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' εθνικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/1) στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαϊδας "Αιμίλιος Θεοφανίδης".

Τον πρωτοπόρο βαθμολογικά Σβορώνο θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή. Ένα παιχνίδι με υψηλό δείκτη δυσκολίας ωστόσο το συγκρότημα του Νίκου Κατακαλίδη έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν φοβάται κανένα αντίπαλο και θα αγωνιστεί για το αποτέλεσμα της νίκης και τους τρείς βαθμούς.

Ο Εορδαϊκός (12ος-20βαθ.) προέρχεται απο την εκτός έδρα ήττα με 1-0 απο τον Αστέρα Πετριτή, ένα παιχνίδι στο οποίο άξιζε παραπάνω πράγματα ώστοσο η αναποτελεσματικότητα και οι πολλές ελείψεις σε έμψυχο δυναμικό (5 απουσίες) στέρησαν στην ομάδα μας μια σπουδαία ευκαιρία για να ανναριχηθεί στην βαθμολογία.

Ο Σβορώνος (1ος-40βαθ.) προέρχεται απο την εντός έδρας νίκη με 4-2 επί της Καστοριάς, σύμφωνα με τα όσα διαμηνύουν οι άνθρωποι της ομάδας στόχος αποτελεί η άνοδος στην Superleague2 και στην Πτολεμαϊδα θα έρθουν με σκοπό να πάρουν μια ακόμη νίκη που θα την διατηρήσουν στην πρώτη θέση. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και είναι αρκετά αμφίρροπο καθώς ο Εορδαϊκός την φετινή χρονιά τα έχει πάει αρκετά καλά με τις ομάδες της Πιερίας και είναι ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του. Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Σβορώνος είχε πάρει την νίκη με 4-2, σε ένα παιχνίδι που ο Εορδαϊκός ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 έκανε την ανατροπή σε 2-2 αλλά μετα το 90' δέχθηκε δύο γκολ και γύρισε με "αδεια χέρια" απο την Κατερίνη.

Στα αγωνιστικά οι ομάδα μετράει επιστροφές ενώ ο μοναδικός απόντας θα είναι ο Παύλος Γροσδάνης ο οποίος αν και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Όσον αφορά το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας Ντάνι Στεργιόπουλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το επερχόμενο αγώνα της Κυριακής.

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι ο κ. Ρηγόπουλος Λουκάς (Ημαθίας) με βοηθούς τους κκ. Μουρατίδη Κων/νο (Ημαθίας) και Μητρόπουλο Γεώργιο (Ημαθίας). Παρατηρητής αγώνος θα είναι ο κ. Τουτούκης Περικλής (Τρικάλων).

Γραφείο Τύπου

"Φ.Σ. Εορδαϊκος"

Σχόλια