Ά ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας - Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 3-1 | φωτο-βίντεο

 


Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ψυχωμένος Μακεδονικός Σιάτιστας στο χιονισμένο ΔΑΚ Σιάτιστας απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο!

Η ομάδα της Σιάτιστας κέρδισε με 3-1 τον μαχητικό Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣ Κοζάνης!

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας μπήκε πολύ καλά και μόλις στο 4ο λεπτό προηγήθηκε με 1-0 με φάουλ του Θανάση Καλόγηρου  και λάθος εκτίμηση του Χρυσοστομίδη!
Η ομάδα της Σιάτιστας έπαιξε πολύ καλά στο 1ο ημίχρονο και έφτασε πολύ κοντά σε 2ο τέρμα κάτι που δεν έγινε όμως.
Στο 2ο ημίχρονο η Άρδασσα πίεσε τον Μακεδονικό για να φέρει το ματς στα ίσια... Η Σιάτιστα απειλούσε με στημένες μπάλες. 

Η πίεση όμως της Άρδασσας έφερε γκολ στο 65' λεπτό και μετά από κόρνερ... σύγχυση στην μικρή περιοχή του Ζιάρα, δεν διώχνουν οι αμυντικοί της Σιάτιστας η μπάλα πάει στον Ρουσάκη, πλασάρει τον Ζιάρα και σημειώνει το 1-1! 
Στο 69ο λεπτό η Άρδασσα ζήτησε πέναλτι! 
Στο 78ο λεπτό ο 1ος βοηθός σταμάτα λανθασμένα τη Σιάτιστα σε αντεπίθεση! (οφ σάιντ) 
Στο 83ο λεπτό έρχεται η λύτρωση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας με τον Καλόγηρο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς... 2-1!

Νέα χαμένη ευκαιρία στο 89ο λεπτό για τον Μακεδονικό Σιάτιστας!
Το κερασάκι στην "τούρτα" βάζει ο Αγκάστρα με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Χρυσοστομίδη που παρά την προσπάθεια του η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα, Μακεδονικός Σιάτιστας - Άρδασσα 3-1!

Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης - Ιωαννίδης): Ζιάρας,  Μπατσής Χ, Καλόγηρος, Ντεμάι, Μπούρτζος Μ., Τσιούκρας, Mπατσής B., Μπούρτζος Π., Σίμος Β., Καλογιαννίδης, Παπουτσίδης.  
Έπαιξαν ακόμα: Σίμος Χ. Κοντός, Αγκάστρα. 

Μεγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Καλπακίδης) Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος, Ρωσσίδης Μ,, Μωυσιαδης Θ, Ρωσσίδης, Ρουσσάκης Α., Βασιλιας Σερσέμης, Τοπάλης, Μαυροματίδης, Ρουσσάκης Α..
Έπαιξαν ακόμα: Βλάχου, Παναγιωτίδης, Μωυσιαδης.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.