" Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Εορδαϊκό "



Μία επικίνδυνη έξοδος περιμένει τον ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος την Κυριακή αναχωρεί για την Πτολεμαΐδα προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τον Εορδαϊκό (14/1 – 15:00) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η αυριανή αναμέτρηση μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι και αυτό διότι ο ΓΑΣ καλείται να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο ο οποίος «ασφυκτιεί» και έχει άμεση ανάγκη από βαθμούς, με τους ποδοσφαιριστές μας να είναι προετοιμασμένοι για μεγάλη μάχη.

Ο Γιώργος Καμπερίδης θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, με τον Κατερινιώτη τεχνικό να επιθυμεί τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα να το συνδυάσει με ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

Ο νέος προπονητής του ΓΑΣ βλέπει σχεδόν γεμάτο το «οπλοστάσιό» του καθώς πέραν από τους μακροχρόνια τραυματίες Μακράκη, Λαγδάρη και Δημητρίου όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του.

Επίσης για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΓΑΣ, Αλέξανδρος Πάνος και Νίκος Χατζής.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου: Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μυστρίδης, Ξυδούς, Πάνος, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Χανδόλιας, Χατζής.

Σχόλια