Γ’ Εθνική: Άλλος ένας τελικός για τον Εορδαϊκό που υποδέχεται τα Τρίκαλα - Ζητείται νίκη για την Καστοριά | βίντεο



Με το ηθικό στα ύψη ο Εορδαϊκός περιμένει την Κυριακή  στο Αιμίλιος Θεοφανίδης τα Τρίκαλα ,στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής στο δεύτερο  όμιλο της Γ'  εθνικής. Επιτακτική η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Καστοριά.Το ενδιαφέρον ανάβει  κόκκινο για τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας και αυτή την αγωνιστική με το βαθμολογικό... κουβάρι να ξετυλίγεται σιγά - σιγά.
 
Τα φώτα είναι στραμμένα στο  παιχνίδι φωτιά μεταξύ του Εορδαϊκού  και των Τρικάλων στην Πτολεμαΐδα.

Οι Πτολεμαϊδιώτες με το ηθικό στα ύψη μετά και τον σημαντικό  βαθμό και την καλή απόδοση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Βατανιακό  έχουν άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο να ξεπεράσουν , αυτό των Τρικάλων .
  
Οι  ποδοσφαιριστές του Νίκου Κατακαλίδη γνωρίζουν καλά  πως εάν η νίκη επιτευχθεί την Κυριακή θα  βρίσκονται  ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο.

Με πίστη για τις  δυνατότητες που έχουν ,με  χαμηλά το κεφάλι ,και χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος είναι αποφασισμένοι να  διεκδικήσουν το τρίποντο  και να τα καταφέρουν.
 
Νίκη και επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για τους  Καστοριανούς που υποδέχονται στην έδρα τους τον δυνατό και επικίνδυνο  Αστέρα Σταυρού.
 ορισμοί 
20η αγωνιστική
ΑΟ Νέας Αρτάκης - Αστέρας Πετριτή
Σβορώνος - Βατανιακός
Θεσπρωτός - Κιλελέρ
Εορδαϊκός - ΑΟ Τρίκαλα
ΑΕ Λευκίμμης - Αναγέννηση Άρτας
Καστοριά ΑΣ 1980 - Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού
Ζάκυνθος - Πιερικός
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Μαγνησιακός
ΠΟ Φήκης - Θύελλα Κατσικά

Βαθμολογία
Σβορώνος 44
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  42
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού 39
 ΑΟ Νέας Αρτάκης 37
Πιερικός 37
ΑΟ Τρίκαλα        32
Αναγέννηση Άρτας         30
Ζάκυνθος 30
Κιλελέρ 29
Καστοριά ΑΣ 1980 24
Αστέρας Πετριτή 23
Εορδαϊκός 22
Βατανιακός 21
Θεσπρωτός 21
Λευκίμμη 18
Θύελλα Κατσικά 18
ΠΟ Φήκης -8
Μαγνησιακός  -14
 
* Από την Πειθαρχική Επιτροπή έχει επιβληθεί στον Μαγνησιακό ποινή αποβολής από το Πρωτάθλημα και αφαίρεσης συνολικά 15 βαθμών
* Από την Πειθαρχική Επιτροπή έχει επιβληθεί στον ΠΟ Φήκης ποινή αποβολής από το Πρωτάθλημα και αφαίρεσης συνολικά 15 βαθμών





Σχόλια