Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟ Κοίλων - ΑΕ Κοζάνης 4-1 | φωτο - βίντεο

Λένε πως οι καλές ομάδες ξεκινάνε από τον καλό τερματοφύλακα. Αυτό συμβαίνει φέτος και με τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία της Α'  κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης ΠΑΟ Κοίλων 
Διαθέτοντας μια καλή και δουλεμένη ομάδα  έχει την τύχη φέτος κάτω από τα δοκάρια να έχει τον Μιχάλη Πίτσικο  που  δηλώνει παρόν στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού δίνοντας τη  σιγουριά  στους  συμπαίκτες του.


Με την αύρα και τη φόρα  του πρωτοπόρου αλλά και  τον Πίτσικο φύλακα Άγγελο της εστίας ο οποίος με τις επεμβάσεις του  ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης,  ο ΠΑΟ Κοίλων ξεπέρασε και το εμπόδιο της νεανικής ομάδας της  ΑΕ Κοζάνης με σκορ 4-1.

Ένα σκορ που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού η ΑΕ Κοζανης δημιούργησε πολλές  ευκαιρίες  αλλά όπως είπαμε και πιο πάνω από τη μια η μέσο  επιθετική ποιότητα του ΠΑΟ Κοίλων  αλλά και από την άλλη  η ικανότητα του Μιχάλη Πίτσικου  κάνουν τη διαφορά στην φετινή πολύ καλή πορεία της ομάδας των Κοίλων.



Το φιλμ του αγώνα
Στο 2' ανατροπή Σικαλόπουλου μέσα στην περιοχή και πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο παθών και ανοίγει το σκορ 0-1.


Στο 14' ο Τρούπκος θα βγάλει σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Σαλονικίδης με ωραίο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 18' ωραία κούρσα Μίχου θα σπάσει στον Σικαλόπουλο, πλασέ λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 30' Τρούπκος μέσα στην περιοχή , σουτ στο κάθετο δοκάρι, ο Παπανικόπουλος θα πάρει το ριμπάουντ και ψύχραιμα θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 32' ο Μίχος θα μπει στην περιοχή θα βρεθεί στο έδαφος,  διαμαρτυρίες της ΑΕ Κοζάνης για πέναλτι   παίζεται λέει ο κ. Πελετίδης

Στο 36' Φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΟ με αλλεπάλληλα σουτ του Μίχου , διαμαρτυρίες της ΑΕ Κοζάνης για πέναλτι νέο σουτ Μίχου αποκρούει με τα πόδια ο Πιτσικός , τρίτο κατά σειρά σουτ Μίχου λίγο έξω.

Στο 43' σουτ Νικολαΐδη από καλό σημείο άουτ

Στο 49' Μίχος μέσα στην περιοχή, σουτ με τα πόδια διώχνει ο Πιτσικός

Στο 57' Γιαμουρίδης θα βγάλει τη σέντρα πρώτο σουτ Αθανασιάδη, εξ επαφής απόκρουση του Φωτιάδη , η μπάλα πάλι στον Αθανασιάδη που με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 69' κόρνερ με τον Τρούπκο , κεφαλιά Παπαδόπουλου έξω. 

Στο 71' Γκάργκας , πρώτο σουτ αποκρούει ο Πιτσικός , δεύτερο σουτ Γκάργκα σε πόδια αμυντικού.

Στο 79' με δυνατό σουτ ο Κυπίρτογλου θα γράψει το 4-1 


Στο 80' ο Ζάχος πατάει χόρτο μετά από δέκα μήνες απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού και εγχείρησης στον χιαστό. Σιδερένιος!!

Στο 84' Μίχος μέσα στην περιοχή, σουτ αποκρούει ο Πίτσικος.

Στο 86' Βογιατζής ψηλοκρεμαστό σουτ και πάλι ο Πίτσικος δηλώνει παρόν και διώχνει

Στο 93' σουτ Σαμαρά αποκρούει ο Φωτιάδης.


ΠΑΟ Κοίλων (Ματζώλας): Πίτσικος,  Γιαμουρίδης (65' Σαμαράς)  Ποσινακίδης (77' Καρυπίδης) Ντούκα,  Μαντώς, Κυπίρτογλου,  Νικολαΐδης (77' Μακρίδης),   Σαλονικίδης,  Τρούπκος (81' Τσιφτσής),   Αθανασιάδης,  Παπανικόπουλος (65' Παπαδόπουλος). 


ΑΕ Κοζάνης (Μίχος): Φωτιάδης,  Παπαδόπουλος  Α. (71' Γεωργιάδης), Βουνοτρυπίδης,  Παπαχαρίσης,  Τσιόκανος,  Μίχος,  Τσαπανίδης, Χατζηζήσης Θ. (80' Ζάχος), Γκάργκας (71' Βογιατζής),  Σικαλόπουλος,  Γουρζουλίδης. 


Διαιτητής
: Πελετίδης 
Βοηθοί: Πραχάλης, Κωτούλας 

δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Φύλακα Άγγελου του ΠΑΟ Κοίλων  Μιχάλη Πίτσικου 


επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 

Ζερβανταρίδης


Σχόλια