Φώτης Φολτόπουλος: Ένας σπουδαίος άνθρωπος του ποδοσφαίρου έφυγε .....| του Γιώργου Κατσίκα

 


Ένιωσα μεγάλη λύπη, όταν πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο Φώτης Φολτόπουλος από την Άρδασσα, ο οποίος  διετέλεσε  και πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης. 

 Ένας πραγματικός  στρατιώτης στην υπηρεσία του αθλητισμού  και ειδικά του ποδοσφαίρου που το  υπηρέτησε από διάφορα πόστα.

 

 Αγαπούσε με πάθος υπομονή και με αφοσίωση το ποδόσφαιρο  Αγαπούσε πραγματικά όλους όσους ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο  παράγοντες,  προπονητές ,αλλά και τους  ποδοσφαιριστές τους οποίους  συμπεριφερόταν σαν  δικά του παιδιά. 

Ιδιαίτερα τους νεότερους. Φαίνεται ότι ένιωθε τη μεγάλη ευθύνη να τους συμπαραστέκεται να τους βοηθά και να τους  ενθαρρύνει στα πρώτα τους δύσκολα ποδοσφαιρικά βήματα. Ο Φώτης Φολτόπουλος ήταν ένας άνθρωπος καλοσυνάτος, ήρεμων τόνων σοβαρός που   ενέπνεε σεβασμό.


 
Θυμάμαι πόσο χαρούμενος , ευτυχισμένος και υπερήφανος ένιωθε, στις επιτυχίες των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κοζάνης  έλαμπε από χαρά και περηφάνεια.

Πρόεδρε έδωσες πολλά στο ποδόσφαιρο   ως αφανής ήρωας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.  Φεύγεις στα 85 σου χρόνια  πανάξιος και ευλογημένος, μεταφέροντας μαζί σου την αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό όλων των ανθρώπων που σε γνώρισαν.

Φεύγεις με τα χειροκροτήματα όλων των ποδοσφαιριστών, προπονητών παραγόντων, φιλάθλων, οπαδών που σε γνώρισαν. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και περήφανος γιατί φάνηκες αντάξιος στην αποστολή σου, αθλητική, κοινωνική, οικογενειακή. 


Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.. 

Καλό παράδεισο φίλε  Φώτη !

Σχόλια

  1. Ακριβώς όπως τα λες Γιώργο άξιος έμπιστος σοβαρός με θέληση και όρεξη για προσφορά , θα ζει πάντα στην σκέψη μας καλό παράδεισο να έχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.