Η αποστολή του Μακεδονικού για τον αγώνα με την Κοζάνη

 


Το απόγευμα της Κυριακής (06/01, 15:00), ο Μακεδονικός υποδέχεται την Κοζάνη για την 16η αγωνιστική του Α Ομίλου της Super League 2!

Οι «πράσινοι» αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΟΤ Ηρακλής και τις ισοπαλία με ΑΕΚ Β και Αιολικό, στο απόρθητο μέχρι τώρα «κάστρο» τους, την έδρα τους, όπου παραμένουν αήττητοι.

Στην αποστολή του Μακεδονικού επιστρέφει ο Σαντιάγο Ραμίρεζ, που προπονήθηκε σε ολόκληρες τις τελευταίες προπονητικές μονάδες με την ομάδα, έχοντας αφαιρέσει τα ράμματα από το αριστερό του χέρι, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν σε αυτήν ο Μιχάλης Μπουκουβάλας (το δελτίο του δεν κατέστη εφικτό να επικυρωθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Αιολικό) και ο 19χρονος Αντώνης Χερίδης, μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος μετά την αποβολή του Άλμπερτ Σιμόνι, ο Κρις Ντόια που ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να δοκιμαστεί στην Αλαβές, και ο Κώστας Τσαμούρης.

Αναλυτικά η αποστολή που θα αντιμετωπίσει την Κοζάνη:

Γουναρίδης, Περντρέου, Βλάχος, Χασάνογλου, Μπουκουβάλας, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Αδαμίδης, Λυμπεράκης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Μελετίδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Μπουλάτοβιτς, Γρηγοριάδης, Μπιανκόνι, Χερίδης

 makedonikos.gr 

Σχόλια