Super League 2: ΠΟΤ Ηρακλής - ΑΕ Λάρισας 1-1 | βίντεο


Σε αγώνα λεπτών ισορροπιών, ο Ηρακλής βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι, ισοφάρισε με τον Κούστα, αλλά έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Λάρισα…
Σε έναν αγώνα λεπτών ισορροπιών στη Χαλάστρα, ο Ηρακλής έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι στο σκορ, τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι με τον Κουντουριώτη και στο επόμενο λεπτό να ισοφαρίζουν με τον Κούστα.
Ωστόσο, ο Ημίθεος, εμφανώς κουρασμένος και χωρίς λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν μπόρεσε να πάρει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.



Οι στιγμές
Στο 26΄ ο Σπυρίδης μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή, όμως το γύρισμά του δεν προλαβαίνει να εκμεταλλευτεί συμπαίκτης του.
Στο 27΄ ο Παπαγεωργίου βρίσκεται από πλάγια μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, σουτάρει δυνατά, πάνω από τα δοκάρια.
Γκολ για τη Λάρισα στο 33΄: Ο Αντράντα βγάζει κοντινή σέντρα από τα δεξιά για τον Παπαγεωργίου, ο οποίος αφύλακτος, με κεφαλιά ψαράκι κάνει το 0-1.
Στο 37΄ ο Κουντουριώτης ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Αντράντα και κερδίζει πέναλτι.
Στο 38΄ ο Κουντουριώτης εκτελεί το πέναλτι, αλλά ο Σουλούκος αποκρούει.
ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή στο 39΄:Ο Έμπο πλαγιοκοπεί από δεξιά, βγάζει συρτή σέντρα, ο Σουλούκος χάνει τη μπάλα και ο Κούστα με προβολή τη στέλνει στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 44΄ σουτ συρτό του Έμπο έξω από την περιοχή, δύσκολα σε κόρνερ ο Σουλούκος.
Στο 53΄ σουτ του Πατράλη εκτός περιοχής, επεμβαίνει ο Σουλούκος.
Στο 55΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Χρουσιέλ παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνά μπροστά από την εστία και καταλήγει άουτ, χωρίς κανείς να την προωθήσει στα αντίπαλα δίχτυα.

Οι συνθέσεις
Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Εμπό, Χρουσιέλ, Σιούτας, Πατράλης, Δοϊρανλής (82′ Τόρες), Βιτλής, Κουντουριώτης (56′ Σίλβα), Σπυρίδης (65′ Χειρίτραντας), Κούστα, Γκμπενιόν.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (73′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού, Αντράντα (56′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (89′ Γιανναράκης), Πεντρόσο (56′ Όγκμποε), Μαυριάς (73′ Νίνο).

 Επιμέλεια: BlueArena 

Σχόλια