Super League 2: Ερωτευμένη με την ισοπαλία η Κοζάνη 0-0 μέσα στον Μακεδονικό - Μακεδονικός – Κοζάνη 0-0


Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μη κερδίζουν αλλά δε χάνουν κιόλας,  μπορεί δύσκολα να σημειώνουν γκολ όπως έγινε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό,  αλλά ακόμα πιο δύσκολα δέχονται γκολ.

 Η επιθετική  δυστοκία της Κοζάνης ( βάζει γκολ με το σταγονόμετρο ) είναι αυτή που δεν την αφήνει να είναι πολύ ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά κι από την άλλη  η μεσοαμυντική της λειτουργία (μπετόν αρμέ η άμυνα που πρέπει να ματώσεις για να την τρυπήσεις)   είναι αυτή που την κρατάει ζωντανή.
 
Άλλο ένα ισόπαλο λοιπόν αποτέλεσμα για την Κοζάνη μέσα στον Μακεδονικό Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με τους τρεις βαθμούς από την Νέα Ευκαρπία.

Στο 13' καλή στιγμή για την Κοζάνη να ανοίξει το σκορ Σέντρα Τάτση , κεφαλιά του Ποζατζίδη διώχνει ωραία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού.




Μακεδονικός
(Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Χασάνογλου, Μπουλάτοβιτς, Πέδρο Λούκας,Χάσεκ , Παναγιωτούδης, Τσιλιγγίρης,  Ζαφειράκης, Τσουκάνης, Μπιανκόνι

αναπληρωματικοί: Γουναρίδης,  Μπουκουβάλας, Λεωνιδόπουλος, Λυμπεράκης, Μελετίδης, Γρηγοριάδης,  Ραμίρεζ, Χερίδης


Κοζάνη 
(Διγκόζης): Bogndanovic, Πάνος, Τάστης, Σουλιώτης, Κούφας, Ίτσιος (28' Δόρης), Νάτσος, Αναστασόπουλος, Σιατραβάνης, Ποζατζίδης, Καλλέργης. 

αναπληρωματικοί: Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Ψάλτης, Καραγιάννης, Δόρης, Βοριαζίδης, Τσιμπούκας, Μπλατσιώτης. 


Διαιτητές
: Αργυρός (Πέλλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου, Καρασαββαΐδης  (Καβάλας)
4ος: Μέγας (Πιερίας)

Σχόλια