Ισπανοαμερικανική ενίσχυση με Tarquin Adams

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανοαμερικανό ποδοσφαιριστή Tarquin Adams.

O Adams είναι ένας "επιθετικογενής" ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι αλλά και ως δεξί και αριστερό εξτρέμ καθώς χρησιμοποίει με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια. Είναι γεννημένος στις 1/8/2003 στην Φλόριντα των Η.Π.Α και απο πολύ μικρός έχει αγωνιστεί σε ακαδημίες διακεκριμένων Ευρωπαϊκών Συλλόγων και αποτελεί προϊόν κορυφαίων ακαδημιών του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Έχει αγωνιστεί στις U11 Levante , U12 Valencia , U13 Valencia , U14 Villareal , U15 Villareal , U16 Alboraya UD, Vallencia , U17 Nules CF, U18 Nules CF, U19 Torrent CF ,U20 Alqueries CF και μέχρι πρότινος στην CF Nou Jove Castello απο την οποία και μεταγράφηκε στην ομάδα μας.



Τάρκουιν καλώς ήρθες στην οικογένεια του Εορδαϊκού, υγεία και καλή δύναμη! 

Γραφείο Τύπου

"Φ.Σ. Εορδαϊκός"

Σχόλια

  1. Καλά αυτή δεν είναι η ομάδα που σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση στόχος της είναι να αναδειχθούν νεαρά ταλέντα από την περιοχή μας;;;
    Κύριοι του Εορδαϊκού είστε για γέλια έχετε γεμίσει την ομάδα με ξένους και παιδιά άνω των 28 ετών κυρίως.
    Τα ταλέντα της περιοχής που έχετε στην ομάδα πόσα είναι 2; 3; 4;
    Και από αυτά πόσα παίζουν ενεργά;
    3 απο τα αρκετα καλά ταλέντα της περιοχής έφυγαν και πήγαν στον Περδίκα κανα 2 ακόμα ήταν ήδη εκεί!
    Κανά 4-5 πολύ αξιόλογα παιδιά είναι στην Άρδασσα.
    Κοροϊδεύετε τον κόσμο μπροστά στα μούτρα τους και μετά θέλετε και να σας στηρίξουν κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμε ρε Εορδαϊκαρα δυνατα. Αλλες 2-3 καλες μεταγραφες (σιγουρα επιθετικο ) και πιστευω οτι η ομαδα θα μεινει κατηγορια!! Ας ειναι απο Βουλγαρια σκοπια σερβια, αρκει να ξερουν μπαλα τα παιδια που θα ερθουν. Επισης ο δημος με αυτο το γηπεδο εκτρωμα θα κανει κατι? Κριμα ενα τοσο ποδοσφαιρικο γηπεδο να ειναι παρατημένο απο της αρχες. Ευκολα μπορει ο Εορδαϊκος να εχει γηπεδο οπως του Παναιωλικου της Ξανθης του Αστερα Τριπολης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.