Στιγμιότυπα του αγώνα ΓΑΣ Σβορώνου-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-0 του Νίκου Κολίτση




ΓΑΣ Σβορώνου - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-0

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι αυτό που έγινε στο "Λάζαρος Ξανθόπουλος" του Σβορώνου, με την ομάδα μας να φεύγει τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας (σκορ 0-0).

Άν κάποιος απο τους δυο αντιπάλους μπορεί να αισθάνεται αδικημένος απο το αποτέλεσμα ή να το θέσουμε διαφορετικά γιατί αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, άν κάποιοι αδίκησαν τους εαυτούς τους τους, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μόρα που δημιούργησαν τις ευκαιρίες να πάρουν ένα μεγάλο εκτός έδρας "τρίποντο" αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έτσι ουσιαστικά χάρισαν έναν βαθμό στον ΓΑΣ και άφησαν δυο πολύτιμους βαθμούς στον Σβορώνο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και είχαν την μια και κορυφαία τους στιγμή στο παιχνίδι, όταν σε έξυπνη εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε κάθετα μέσα στην περιοχή του Πατσιογεώργου, ο Κυρτέγος σούταρε δυνατά αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας μας κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είχε τρείς μεγάλες ευκαιρίες να "βάψει" γαλανόλευκο το ντέρμπι αλλά έπεσε επάνω σε έναν ανίκητο, όπως αποδείχθηκε, Ζωγράφο.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σταμάτησε τα τετ-α-τετ του Σεχολλάρι, του Κρυεμάδι και του Κόλα, ενώ στάθηκε τυχερός όταν στο σουτ του Κλιγγόπουλου μέσα απο την μικρή περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του και απομακρύνθηκε απο τους αμυντικούς του. 

Τέλος κορυφαία και η στιγμή που στο 90΄θα μπορούσε ο Μεληκιώτης να  απογειώσει τον υπέροχο κόσμο μας δίνοντας τους τρείς βαθμούς της νίκης όταν βγήκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά για μια ακόμη φορά ο Ζωγράφος έσωσε την εστία του.

Σχόλια