Πρωτάθλημα γυναικών Κ15 : Ισοπαλία 0-0 για την μικτή Κ15 ΕΠΣ Κοζάνης απέναντι στην ΕΠΣ Ηπείρου | φωτο - βίντεο



Ισόπαλο χωρίς σκορ 0-0 ήρθε το παιχνίδι ανάμεσα στην Μικτή κοριτσιών  ΕΠΣ Κοζάνης  Κ15 με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου.

Το παιχνίδι έγινε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στον ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης και ήταν  στα πλαίσια του πρωταθλήματος που διοργανώνει πιλοτικά για πρώτη χρονιά η ΕΠΟ.
Για την μικτή ΕΠΣ Κοζάνης ήταν το πρώτο παιχνίδι ενώ για την ΕΠΣ Ηπείρου το δεύτερο αφού στην πρεμιέρα κέρδισε την ΕΠΣ Καστοριάς με σκορ 3-0.
 
Στα αγωνιστικά τώρα για τη  μικτή μας ομάδα των κοριτσιών   ήταν το πρώτο  τους παιχνίδι.

 Τα κορίτσια του Στάθη Τσαουσίδη στάθηκαν πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σαφώς πιο έτοιμη.

Το  αγωνιστικό πάθος όμως των κοριτσιών  της μικτής μας αντιστάθμισε την αγωνιστική ετοιμότητα των κοριτσιών της Ηπείρου  παίρνοντας την ισοπαλία και τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φανούν επικίνδυνες Η ΕΠΣ Κοζάνης φύλαξε κυρίως τα νώτα της κι έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις όταν το επέτρεπαν οι καταστάσεις.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση της Ηπείρου ήταν μεγαλύτερη αλλά τα κορίτσια της γηπεδούχου ομάδας έβγαλαν ψυχή και κράτησαν το μηδέν.

Η ΕΠΣ Ηπείρου είχε τρία δοκάρια με την Ζαφείρη, την Ντότη και την Τζιάλα ενώ η  μικτή της ΕΠΣ Κοζάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο  με τη Νάτσου  να κάνει ατομική προσπάθεια να βγαίνει τετ α τετ  αλλά το πλασέ της  να το  εξουδετερώνει  η Κουβεντάρη!


ΕΠΣ Κοζάνης
(Τσαουσίδης Στ.):  Σανακίδου, Μαρούδη, Τσέπουρα, Αγγελίδου, Σαββίδου, Μελέτη (69' Τριανταφυλίδου Κ.), Νάτσου, Τριβιάη, Ιωάννου, Μελίδου (65' Καλογιαννίδου), Βεράνη (31' Τουρτουρίδου).

Αναπληρωματικές: Τριανταφυλλίδου Κατ, Καλογιαννίδου, Λιάμη,Τριανταφυλλίδου Κ, Τουρτουρίδου.


ΕΠΣ Ηπείρου (Κίτσης Β.):  Κουβεντάρη, Λουκούμη (45' Μπάρκα), Τζούμα, Σιαφάκα (45' Κλίνη), Ντάσκαρη, Δημητρακοπούλου, Τζιάλα, Αντώνη, Ζαφείρη, Ντότη, Ζάνου (57' Γεωργιάδη).

Αναπληρωματικές: Μπάρκα, Γκόλα, Ντάρα,Γιώτη,Αγγέλη Δ, Κλίνη,Τάση Γεωργιάδη
Διαιτητής: Γκαλαΐτσης 
Βοηθοί: Σαββίδης, Λούρης (Ημαθίας) 







Σχόλια