Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Λιβαδερού - Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 2-1


Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Αναγέννηση Λιβαδερού απέναντι στις Ελπίδες Α. Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας που έγινε στο γήπεδο Λιβαδερού.
Οι Ελπίδες προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με σουτ του Μάκη Πεσλή που βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε βασανιστικά στα δίχτυα.

Η Αναγέννηση ισοφάρισε στο 25′ με τον Δημήτρη Αρίδα που γύρισε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα (27′) οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή και πάλι με τον Δημήτρη Αρίδα.

Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις Ελπίδες να προσπαθούν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως τελικά να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ: Ν. Μίχος, Γ. Μίχος, Παρδάλης, Δίγκας, Γκοντόλια (55′ Χ. Αρίδας), Νίκος (80′ Αλ. Βέττας), Καρανίκος, Αρ. Βέττας, Χ. Τσιόκανος (55′ Τσιανάκας), Α. Τσιόκανος, Δ. Αρίδας.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μόσχογλου, Μπάλλας, Μαργαρίτης (85′ Μουράτογλου), Μαρκόπουλος, Τσάμης, Ζαφείρης (53′ Γκόγκος), Ζιάγκας (53′ Αποστολίδης), Πεσλής (68′ λ.τ. Γεωργακάδας), Παπαθανασίου, Μούτος (85′ Παλούκας), Λ. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Καρατέρπος.
Βοηθοί: Κωτούλας, Πραχάλης.


Aekozanis.gr 

Σχόλια