Άνοδος της Δόξας Βερμίου Πύργων στην Α' Ερασιτεχνική Ε.Π.Σ Κοζάνης. Δόξα Βερμίου Πύργων - Βυζαντινός Αετός 2-1



Πανηγυρισμοί στους Πύργους Εορδαίας για την επάνοδο της αγαπημένης τους Δόξας στην Α'  Ερασιτεχνική κατηγορία μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 2-1 με τον Βυζαντινό Αετό.

Η ομάδα των Πύργων 1 χρόνο μετά την πτώση της ξαναανεβαίνει επάξια στην Α! Ερασιτεχνική αφού 3 αγωνιστικές πριν το τέλος είναι αήττητη, πρώτη και μαθηματικά "κλειδωμένη".

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον αξιόμαχο Βυζαντινό Αετό αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με γκολ του Χάρη Σιδηρόπουλο στο 35'λεπτο και Χρήστου Χριστοφορίδη στο 44"λεπτο "καθάρισε" το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε δίχως κάτι το αξιόλογο με τις 2 ομάδες να παίζουν μετά το 77'λεπτο με 10 παίκτες. Ο Πουλτίδης για την Δόξα πήρε κόκκινη κάρτα - 2η κίτρινη - ενώ σε τραυματισμό παίκτη του Βυζαντινού Αετού δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή γιατί είχαν ήδη πραγματοποιηθεί οι αλλαγές.

Το σφύριγμα του Διαιτητή της αναμέτρησης έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς των παιχτών της Δόξας με τον προπονητή τους Τάσο Αραμαδανίδη. Η Διοίκηση της ομάδας συνεχάρει παίχτες και προπονητή και παρέθεσε γεύμα μετά τον αγώνα σε όλη την ομάδα.

Να σημειωθεί ότι η ιστορική ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων έχει σαν στόχο εκτός από το πρωτάθλημα να παραμείνει αήττητη στους επόμενους 3 αγώνες κατακτώντας αυτό το ρεκόρ στην πορεία της από την ίδρυσή της το 1982.


Με τιμή

Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Σχόλια