Β' ΕΠΣΚ: Ελπίδες Κοζάνης - Δόξα Βερμίου Πύργων 2-2 - Πρώτη και αήττητη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας η Δόξα | φωτο - βίντεο


"Σκόνταψε" στις Ελπίδες η Δόξα με σκορ 2-2.
Σε ένα παιχνίδι που η Δόξα ήταν μπροστά μέχρι το 90"λεπτο με σκορ 0-2, οι Ελπίδες Κοζάνης κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με το 2ο γκολ στο 94"λεπτό.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι ματς τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή. Το γεγονός αυτό πήρε σάρκα και οστά στο Στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης. Οι Ελπίδες παρότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ κατάφεραν με 2 γκολ στο 90" και στο 94"λεπτό να "φρενάρουν" την Δόξα Βερμιου Πύργων και από το +7 να βρίσκεται τώρα στο +5 στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ότι αφορά τον αγώνα η ομάδα των Πύργων σαφώς ανώτερη μέσα στο γήπεδο βρέθηκε να προηγείται με τον συνήθη ύποπτο πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Χάρη Σιδηρόπουλο μετά από εκτέλεση φάουλ στο 26"λεπτο.Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Με την έναρξη του δεύτερου ημίχρονο και πάλι ο Χάρης Σιδηρόπουλος με πέναλτι - κέρδισε ο ίδιος-στο 55'λεπτο θα κάνει το 0-2.Η Δόξα θέλησε να κλειδώσει το ματς έχοντας άλλες 2 ευκαιρίες με δοκάρι κάθετο στο 60'λεπτό με τον Σιδηρόπουλο και χαμένο τετ α τετ με τον Γιάννη Νίκου στο 78'λεπτό. 

Οι Ελπίδες δεν το έβαλαν κάτω και με φιλότιμες προσπάθειες θέλησαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Κατάφεραν να μειώσουν στο 90'λεπτο και να πάρουν τον 1 βαθμό στο 94"λεπτό μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. 

Σο τέλος του αγώνα οι 2 προπονητές έδωσαν τα χέρια σε αθλητικό κλίμα. Η Διοίκηση της Δόξας ευχαρίστησε τις Ελπίδες Κοζάνης για την φιλοξενία καθώς και τους λιγοστούς πιστούς φίλους της που την ακολούθησαν.

Ο προπονητής των Πύργων Τάσος Αραμαδανίδης παρά την απώλεια των 2 βαθμών με την ομάδα να έχει παίξει με ελλείψεις επισήμανε ότι συνεχίζουμε δυνατά με στόχο το πρωτάθλημα.

Σύνθεση Δόξας Βερμίου Πύργων
Προπονητής :Αναστάσιος Αραμαδανίδης
Τακτικοί:Καϊσίδης, Ντίνας, Μοσχάκος, Βασιλειάδης, Πεσιρίδης, Χαριτίδης, Φερχατη, Τσάκος, Σιδηρόπουλος, Κοσμίδης, Νίκου.
Αναπληρωματικοί:Πουλτίδης Μούκας, Τσιτλαχίδης, Βαγγόπουλος. 


Με τιμή
Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων









Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.