Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης - Δόξα Βερμίου Πύργων 2-2


Με δύο γκολ στην εκπνοή του αγώνα (90′ και 93′) οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης “έκλεψαν” τον βαθμό από την πρωτοπόρο της Β’ Κατηγορίας Δόξα Βερμίου Πύργων στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο.
Οι πιτσιρικάδες των Ελπίδων έδειξαν χαρακτήρα, δεν παράτησαν την προσπάθεια και τελικά κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία από ένα, έτσι κι αλλιώς, δύσκολο παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Ελπίδες ήταν καλύτερες κι είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά οι Πύργοι προηγήθηκαν κόντρα στην ροή του αγώνα στο 22′ με μακρινό φάουλ του Χάρη Σιδηρόπουλου από πλάγια αριστερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με εύστοχο πέναλτυ του Σιδηρόπουλου στο 55′.

Οι Ελπίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα κι όλα έδειχναν ότι οι Πύργοι θα φύγουν με το διπλό.

Στο 90′ από κόρνερ του Λ. Παπαδόπουλου ο Αποστόλης Τσάμης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο ίδιος παίκτης εξ’ επαφής έκανε το 1-2.

Στο 93′ ο Ζέρβας έκανε την σέντρα, οι αμυντικοί των Πύργων δεν κατάφεραν να διώξουν, η μπάλα έφτασε στον μοναδικό “μεγάλο” των Ελπίδων Γιάννη Γκόγκο που μ’ ένα υπέροχο γυριστό αριστερό σουτ την έστειλε στην απέναντι γωνία για το 2-2, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
(Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μπάλλας, Μαργαρίτης (65′ Γεωργακάδας), Μπαλτζής (55′ Γκόγκος), Μαρκόπουλος, Ζιάγκας (78′ Μανιός), Τσάμης, Ζαφείρης (78′ Ζέρβας), Μούτος (78′ Μουράτογλου), Λ. Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου.

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ (Τάσος Αραμαδανίδης): Καϊσίδης, Ντίνας, Μοσχάκος, Βασιλειάδης, Πεσιρίδης, Χαριτίδης, Φερχάτι, Τσάκος, Σιδηρόπουλος, Κοσμίδης, Ιω. Νίκου.

Διαιτητής: Καρατέρπος.
Βοηθοί: Πραχάλης, Κωτούλας.

Κώστας Τσιώρας - aekozanis.gr

Σχόλια