Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΣ Ιωνικός Βαθυλάκκου - ΑΕ Κοζάνης 2-4 | φωτο - βίντεο

Με το διπλό έφυγε η Α.Ε. Κοζάνης από τον Βαθύλακκο στο παιχνίδι που έγινε για την 21η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.


Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραν μία δίκαιη νίκη.

Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 23′, κόντρα στην ροή του αγώνα, με σουτ του Στάθη Κωνσταντινίδη από κόρνερ του Ελευθεριάδη.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 24′ η ΑΕΚ ισοφάρισε μετά από πάσα του Γεωργιάδη και σουτ του Γιώργου Σικαλόπουλου, που κόντραρε και σε αμυντικό.

Στο 28′ η ΑΕΚ γύρισε το σκορ μετά από πάσα του Δ. Χατζηζήση, ωραίο κοντρόλ και δυνατό αριστερό σουτ του Σικαλόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση να “καθαρίσει” το παιχνίδι και σημειώσε άλλα δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Στο 50′ μετά από μπαλιά του Γουρζουλίδη, που φαινόταν να ελέγχει ένας αμυντικός του Ιωνικού, ο Κυπαρίσης Μίχος μπήκε στην φάση, έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 63′ η ΑΕΚ έκανε το 1-4 μετά από πάσα του Μίχου στον Σικαλόπουλο που έκανε μία ωραία προσποίηση και με δυνατό σουτ την έστειλε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα, σημειώνοντας άλλο ένα όμορφο γκολ.

Στο 70′ ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ σε ανατροπή του Γκούπι από τον Πουτογλίδη πάνω στην γραμμή της περιοχής και δεύτερη κίτρινη στον Πουτογλίδη που αποβλήθηκε. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Ελευθεριάδης στο 71′ για το 2-4.

Στα τελευταία 20 λεπτά και τις καθυστερήσεις η ΑΕΚ με 10 παίκτες πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ παρέμεινε στην 9η θέση με 21 βαθμούς ενώ ο Ιωνικός είναι στην 10η με 13.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ (Α. Μακρυγιάννης): Παπακώστας, Δούφας (46′ Δ. Αναγνώστου), Κ. Μακρυγιάννης, Κανάβας, Κακλίδης, Πουλατσόγλου, Μητράγκας (81′ Ασλανίδης), Γκούπι, Β. Μακρυγιάννης (53′ Μαργαρίτης), Χ. Ελευθεριάδης, Ευστ. Κωνσταντινίδης.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Φωτιάδης, Ζάχος, Γεωργιάδης (78′ Αλ. Παπαδόπουλος), Κακουλαντωνάκης, Παπαχαρίσης (76′ Αθ. Χατζηζήσης), Τσιόκανος, Πουτογλίδης, Γουρζουλίδης (54′ Γκάργκας), Δ. Χατζηζήσης, Μίχος (76′ Τσίπης), Σικαλόπουλος.

Διαιτητής: Ζαφείρης.

Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Πανυτσίδου.

aekozanis.gr - Κώστας Τσιώρας 






Σχόλια