Μπάσκετ: Ξεκίνημα με ήττα στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών για τον Ηρακλή


Η πολύ νεανική ομάδα του κόουτς Τοπάλη, η οποία παρατάχθηκε στο γήπεδο με πολύ σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, μπήκε πολύ μουδιασμένα στον αγώνα και πέρασε ένα ολόκληρο δεκάλεπτο μέχρι τα κορίτσια να καταφέρουν να βρουν τα πατήματα τους. Χαρακτηριστικό του πολύ κακού ξεκινήματος είναι ότι η ομάδα του Βόλου προηγήθηκε με 0 - 15.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας κατάφερε να βρει το δρόμο προς το καλάθι με αρκετές αθλήτριες να πετυχαίνουν πόντους, αλλά η εμπειρία των αντιπάλων δεν άφηνε την διαφορά να κατέβει.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, τα κορίτσια έκαναν επική αντεπίθεση και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής στο σκορ, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για την ολική ανατροπή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα μας.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Τελικό αποτέλεσμα 64 - 67

Ηρακλής Κοζάνης: (Τοπάλης - Τσέπουρας) Σπυριάδου 2, Σκαρκαλά, Ζηντζιόβα 5 (1),  Σαρρή 15 (2), Κοντογιάννη 1, Γκούμα 8, Κωστογλίδου, Καραπάτσιου 2, Σούλο 7 (1) Καραγιάννη, Τοπάλη 13 (1), Κάμτση 10 (1).

Ολυμπιακός Βόλου: (Παπαθανασίου - Δέρβος) Μπασδέκη 9 (1), Ράπτη 10, Χούτα, Πολύζου 15, Τσομπανοπούλου 2,  Μητραλή 9 (1), Ζικάι, Χαλιβέρα 20 (2),  Χριστοδούλου 2.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην έδρα του ΓΑΣ Κομοτηνής.

Σχόλια