Οι Διόσκουροι γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους

 


Με αφορμή την επέτειο τω 20 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου μας, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και συμβολισμό στον καθιερωμένο ετήσιο χορό μας, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. των Διόσκουρων Κοζάνης, σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00, στην αίθουσα ¨EVENT PLAZA¨ στα Πετρανά Κοζάνης.

Για εμάς, που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών της πόλης μας, η φετινή χρονιά είναι ιδιαιτέρως σημαντική, αφού στο μακρινό 2004 αποτελούσε ένα όραμα και παράλληλα ένα στοίχημα.

 Η σημερινή παρουσία του Συλλόγου τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα αθλητών, σε συνδυασμό με την αναγνώρισή του σε πανελλήνιο επίπεδο, τόσο από την Ομοσπονδία (ΕΟΚ), όσο και από αθλητικούς φορείς όπως  ο ΟΠΑΠ (σε επίπεδο Ακαδημιών), καταδεικνύουν την ορθότητα της στόχευσης που είχαμε ως Διοίκηση και την επίτευξη του σκοπού με τη σταθερή  φιλοσοφία, αλλά και τις σωστές επιλογές σε όλους τους τομείς.

Η φετινή εκδήλωση δεν αποτελεί μια απλή εθιμοτυπική συνεύρεση της οικογένειας των Διόσκουρων, όπως κάθε χρόνο. Είναι η επιβεβαίωση της δυναμικής που έχει αποκτήσει το Σωματείο μας, βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη και στη συμβολή των 250 παιδιών και των οικογενειών τους, στην προσπάθεια ανάδειξης αθλητών/τριών και κυρίως καλών ανθρώπων στην κοινωνία μας.  

 Για συμμετοχές και κρατήσεις με την παρέα σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Γκοβεδάρο (τηλ.6936534778), μέχρι και την Τετάρτη 21/02 ανυπερθέτως, προκειμένου να δεσμευτούν και οριστικοποιηθούν τα τραπέζια. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Βεβαίως μπορείτε να έρθετε και όσοι θέλετε είτε ανήκετε στον Σύλλογο είτε όχι ακόμα και χωρίς να κλείσετε τραπέζι καθώς θα υπάρχουν διαθέσιμα, για να γιορτάσουμε μαζί τα 20 έτη του Σωματείου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, σε αυτή την ιστορική στιγμή του Συλλόγου.

Σχόλια