Α.Σ. Καστοριάς : Κοπή βασιλόπιτας για το 2024


Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 ο Αθλητικός Σύλλογος Καστοριάς έκοψε την βασιλόπιτα για το νέο έτος. Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης, οι αθλητές όλων των τμημάτων, οι προπονητές, ο γυμναστής, γονείς, φίλοι, καθώς και ο πρώην πρόεδρος κ. Ναούμ Δίτσιος.

Από τους επίσημους προσκεκλημένους χαιρετισμό απεύθυνε, λόγω απουσίας της στο εξωτερικό σε αποστολή με την Βουλή των Ελλήνων, η βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου ενώ παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Ευστάθιος Βασιλειάδης εκπροσωπώντας τον Δήμο Καστοριάς. Παρών ήταν και ο πρώην βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Τα μέλη της διοίκησης υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και ο πρόεδρος στο σύντομο καλωσόρισμα του, αναφέρθηκε στις δράσεις καθώς και στις σημαντικές επιτυχίες που είχε ο σύλλογος την περασμένη χρονιά!  

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο αθλητής της Ομάδας Παίδων, Δημήτρης Γκόσδας ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε η ανδρική ομάδα! Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πάτερ Χρήστος, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ατομικές βραβεύσεις δόθηκαν στους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στις επίσημες διοργανώσεις του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ. καθώς και των διοργανώσεων της Ένωσης Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. την περασμένη χρονιά!

Ομαδική τιμητική βράβευση δόθηκε στους αθλητές, στον προπονητή, στον βοηθό προπονητή και στον γυμναστή της ομάδας Παίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2022-23 κι έδωσαν ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια!

Τιμητικοί έπαινοι δόθηκαν στους αθλητές που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές την προηγούμενη χρονιά αποδεικνύοντας ότι, ο αθλητισμός και τα μαθήματα μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία! 

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον κ. Τρύφωνα Φωτιάδη εκπρόσωπο της εταιρείας τροφίμων του τόπου μας «άροσις» που είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, καθώς και σε φίλους και συνεργάτες του συλλόγου για την πολύτιμη και ουσιαστική τους βοήθεια!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή μας και όλους όσους μας στήριξαν οικονομικά με τα λαχεία που προμηθεύτηκαν, βοηθώντας σημαντικά με αυτόν τον τρόπο στο έργο και τον σκοπό μας. Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα της πόλης μας που ευγενικά προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Nautical Hall για τη ζεστή φιλοξενία που παρείχε στον υπέροχο και ανανεωμένο του χώρο και προσωπικά τον κ. Γιώργο Τζανίδη για την προσφορά του εξαιρετικού δείπνου στους αθλητές της ανδρικής ομάδας, δείχνοντας με την προσφορά του αυτή την αγάπη του για τον αθλητισμό και την πόλη μας!  

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η χαρά όλων ήταν μεγάλη καθώς πραγματοποιήθηκε, έπειτα από μια σπουδαία νίκη των αθλητών της ανδρικής ομάδας που συμμετέχει δυναμικά στην National League 2!

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά!


Σχόλια