Δόξα Βερμίου Πύργων - Αναγέννηση Αργίλου 3-2 ( Καλπάζει για το πρωτάθλημα η Δόξα 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στο +7

Καλπάζει η Δόξα και βρίσκεται πλέον στον +7 στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Με την έναρξη του αγώνα ο τερματοφύλακας του Αργίλου 'γεμισε' στην περιοχή της Δόξας όπου μετά από ασυνεννοησία άμυνας και τερματοφύλακα των Πύργων έγινε το 0-1.Η Δόξα αντέδρασε άμεσα με πέναλτι που κέρδισε ο Χάρης Σιδηρόπουλος - εκτέλεσε ο ίδιος - αφού ντρίπλαρε 2 αμυντικούς του Αργίλου που τον "γκρέμισαν" στην περιοχή με τον Διαιτητή Καρατέρπο να καταλογιζει την έσχατη των ποινών.

Στην συνέχεια η τοπική ομάδα πίεσε με τους Χριστοφορίδη και Πουλτίδη να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για να περάσει η Δόξα μπροστά. Το γκολ ήρθε στο 31'λεπτο με κεφαλιά του Βασιλειάδη που έφερε τούμπα το ματς από 0-1 σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ φαινόταν η πρωτοπόρος Δόξα να ελέγχει το παιχνίδι, η πολύ καλή ομάδα του 3ου στην βαθμολογία Αργίλου εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού των Πύργων και έκανε το 2-2.Άμεσα η Δόξα έβγαλε αντίδραση και σκόραρε με τον επόπτη γραμμών να δείχνει σέντρα και μετά να αλλάζει γνώμη καταλογίζοντας οφσάιντ.Στην συνέχεια η Δόξα θα συνεχίσει να ασκεί πίεση και σε φάση διαρκείας μετά από κόρνερ ο Σίμος Τσάκος έκανε το 3-2 στο 75'λεπτο που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Από την ομάδα του Τάσου Αραμαδανίδη διακρίθηκαν εκτός των Σιδηρόπουλο και Χαριτίδη όλοι οι παίκτες οδηγώντας την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Δόξα Βερμίου Πύργων βρίσκεται 4 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος στο +7 και φαντάζει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί να πάρει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει - στην Α! Ερασιτεχνική -

Οι φίλαθλοί της μετά το τέλος του αγώνα καταχειροκρότησαν την αγαπημένη τους ομάδα που αήττητη με μόνο νίκες και 3 ισοπαλίες συνεχίζει ακάθεκτη.

Άριστη η διαιτησία του κυρίου Καρατέρπου.

Με τιμή

Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμιου Πύργων

Σχόλια