After game: Εορδαϊκός - Πιερικός 1-0 | "Ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις-Νίκησε και τον Πιερικό"



Νέα μεγάλη νίκη για την ομάδα μας η οποία επιβλήθηκε του Πιερικού με 1-0. Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ'Εθνικής.

Συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό σερί έδωσε χθές (11/2) η ομάδα μας η οποία κέρδισε και τον Πιερικό και πλέον έχει δημιουργήσει ένα βαθμολογικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας  καθώς απέχει (5) βαθμούς απο την ζώνη υποβιβασμού. 

Η ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο οι οποίες συνοδεύονται  και με θετικά αποτελέσματα τα οποία χαροποιούν ιδιαίτερα το φίλαθλο κοινό που παρακαλουθεί την ομάδα. Μια ομάδα με σοβαρότητα και με περιορισμένα ατομικά και ομαδικά λάθη τα οποία υπήρχαν σε έντονο βαθμό στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και η ομάδα στερήθηκε αρκετούς βαθμούς.Με πολύ δύναμη και πάθος και με ηγετικές φυσιογνωμίες δείχνει να κερδίζει τον σεβασμό του κόσμου και των αντιπάλων οι οποίοι είχαν τον Εορδαϊκό ξεγραμμένο και το θεώρουσαν ως έναν εύκολο αντίπαλο.

Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κατακαλίδης διάβασε απόλυτα το παιχνίδι του αντιπάλου και παρέταξε μια ενδεκάδα η οποία αποτελούταν απο πρόσωπα τα οποία λειτούργησαν άψογα σε ότι τους ζητήθηκε. Κάτω απο τα δοκάρια ήταν ο Δημητριάδης στο κέντρο της άμυνας ο Πιρίτζαους μαζί με τον Παπά, δεξιά ο Στεργιόπουλος, αριστερά ο Παπανικόπουλος και μπροστά τους σε ρόλο κόφτη ο Πούλιος ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλεία και ανέκτησε αρκετές κατοχές. Στο κέντρο ήταν ο Μπαλίτσας μαζί με τον Κοντογουλίδη, έξω δεξιά ο Μεϊλαντ , έξω αριστερά ο Ανταμς με τους δύο τους να αλλάζουν συνεχώς πλευρές ως είθισται και στην κορυφή της επίθεσης ο Νίκολι ο οποίος σκοράρει ασταμάτητα.

Το πρώτο λεπτά ήταν ιδιαίτερα σφικτά για τις δύο ομάδες με ελάχιστα ρίσκα και ελάχιστους χώρους. Ο Εορδαϊκός ανέβασε σταδιακά την απόδοση του και κυριάρχησε στα επόμενα λεπτά του πρώτου μέρους. Μάλιστα είχε αρκετές καλές στιγμές με τα σούτ το Μπαλίτσα του Άνταμς και του Μεϊλαντ που δεν ευτυχή κατάληξη.

Από την άλλη πλευρά ο Πιερικός ήταν εντελώς ακίνδυνος και δεν δημιούργησε καμία τελική στην εστία του Δημητριάδη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδιαίτερα «ορεξάτο» για τον Εορδαϊκό. Στο 50' ο κεντρικός αμυντικός του Εορδαϊκου Θωμάς Πιρίτζαους κατέβασε την μπάλα απο το κέντρο, έκανε το τρίγωνο με τον 'Ανταμς, βρέθηκε σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση ωστόσο το συρτό σουτ του πέρασε έλαχιστα δίπλα απο την δεξιά κάθετη δοκό του Μπαλάφα.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν η στιγμή του συνήθη ύποπτου «Λεονάρντο Νίκολι» (5 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια). Ο φορ των «Κιτρινοπράσινων» χτύπησε για ακόμα μια φορά και έβαλε το νικητήριο όπως αποδεδείχθηκε τέρμα για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα ο Μεϊλαντ πέρασε μια εξαιρετική πάσα στον Ανταμς , ο ισπανός έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Νίκολι ήταν στο τέλειο σημείο και με μια κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το γκολ του το αφιέρωσε στον «Γκαμπριέλο Ντερβίσι» ο οποίος στο μεσοβδόμαδα παιχνίδι κυπέλλου με τον «Τιτάν Σερβίων» υπέστη ρήξη χιαστού.

Στην συνέχεια ο Εορδαϊκός πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα το οποίο θα κλείδωνε το αποτέλεσμα ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ παρά τις προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν από το σουτ του Ανταμς στο 65' και το γυριστό του Μεϊλαντ στο 70΄αλλά και με την κεφαλιά του Παπαζήση στο 83'. 

Κάπως έτσι ο Εορδαϊκός έφτασε σε μια ακόμη μεγάλη νίκη και παρέμεινε για (5) σερί παιχνίδια αήττητος. Στο διάστημα αυτό πέτυχε (2) ισοπαλίες με Βατανιακό και Σβορώνο και (3) νίκες με Τρίκαλα,Σταυρό και Πιερικό.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Πιερία  για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Κεραμίδι ενώ στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Λευκίμμη και στην Ηγουμενίτσα για να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό. Ένας μήνας ιδιαίτερα δύσκολος για τον Σύλλογο ο οποίος θα στερηθεί την παρουσία της έδρας του για 35 ημερολογιακές ημέρες!

Γραφείο Τύπου

«Φ.Σ. Εορδαϊκός»

Τα στιγμιότυπα και οι δηλώσεις των προπονητών μέσα απο την κάμερα του Φ.Σ. Εορδαϊκός /Eordaikos FC

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.