Μία ανάσα από την Άνοδο στην Α! Ερασιτεχνική κατηγορία η Δόξα Βερμίου Πύργων.

Μετά την λήξη της 14ης αγωνιστικής και ενώ απομένουν 4 αγώνες για την λήξη του πρωταθλήματος η Δόξα Βερμίου Πύργων είναι στο +7 και βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στην Α! Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Η ομάδα του Τάσου Αραμαδανίδη λειτουργεί σαν οικογένεια και πάρα τις  6 απουσίες συνεχίζει ακάθεκτη. Στα 14 παιχνίδια έχει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Έχει την καλύτερη επίθεση και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ - Χάρη Σιδηρόπουλο -.

Η Διοίκηση της Δόξας ο φροντιστής της ομάδας και οι πιστοί της φίλαθλοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φετινής πορείας.

Η ιστορική ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων ιδρύθηκε το 1982, με συμμετοχή σε μπαράζ ανόδου το 1990 στην Α! Ερασιτεχνική με τον Άρη Μαυροπηγης όπου και είχε χάσει. Την επόμενη χρονιά ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α! Ερασιτεχνική. Στην κατηγορία αυτή ήταν και την τριετία 2020-2023 πέφτοντας στην Β! Ερασιτεχνική αφού σε αγώνα μπαράζ με τους Δαναούς Κοζάνης έχασε στα πέναλντι. Φέτος - 2023-2024 - όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα επιστρέψει στην Α! Ερασιτεχνική.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι Διοίκηση, Προπονητής, Παίχτες και φίλαθλοι με Αγάπη για την φανέλα και προσήλωση στον στόχο σαν ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ!!!!


Φόρτσα Δόξα η δύναμή σου ο λαός σου!!!! 

Με τιμή

Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Σχόλια

  1. Το 90 ανέβηκε στην α ερασιτεχνική και έμεινε αρκετά χρόνια μέχρι την διάλυση της.Το 2020 ανέβηκε για δεύτερη φορά στην α ερασιτεχνική και έπεσε το 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.