Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο ετήσιος χορός του Μακεδονικού Κοζάνης | φωτο - βίντεο


Επιτυχημένος για άλλη μια χρονιά ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας του ΦΣ Μακεδονικού Κοζάνης που έγινε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στο οικογενειακό κέντρο ¨Garden Hall¨.

Η παραδοσιακά πλέον επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, παιδιών, γονέων, μελών, αλλά και φίλων του ιστορικού σωματείου.

Μετά το σύντομο καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες του προέδρου κ. Κατσίκα Γιώργου  έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας. 

Το τυχερό τμήμα ήταν η ομάδα των K10  του Μακεδονικού

Χαιρετισμό  προς τον Μακεδονικό και στους καλεσμένους έστειλε  ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν: Η. ΕΠΣ Κοζάνης με τον γενικό γραμματέα κ. Φωλίνα  Θύμιο και τον κ. Μητσιάκο Νέστορα .

 Ο αντιπεριφερειάρχης τεχνικών έργων κ. Γκοβεδάρος  Χάρης.

Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κ. Μάστορας  Δημήτριος .

Ο πρόεδρος  και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΕΠΟΚ κ. Καραχάλιος Απόστολος, πολλοί εκπρόσωποι ομάδων, ο σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης τα Λιοντάρια  και αρκετός κόσμος

Γι ακόμη μια χρονιά το παρόν στην εκδήλωση με πολυπληθή παρουσία έδωσε και το  σωματείο του "Λασσάνη" 

Οι βραβεύσεις ...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος o Μακεδονικός τίμησε ανθρώπους για την προσφορά τους στο σύλλογο. 


Φέτος τιμήθηκε η οικογένεια  του Μπάμπη Αντωνιάδη   ( προέδρου της Νέας Νικόπολης ) για την προσφορά τους και τη βοήθεια που προσφέρουν στο γήπεδο 

Την τιμητική πλακέτα στον πατέρα του προέδρου απένειμε ο  ταμίας του  Μακεδονικού  κ. Βασίλης Αντωνόπουλος.

Επίσης τιμήθηκε  ο Γιάννης Γρίβας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού)και η ορχήστρα του που κάθε χρόνο είναι η μουσική επένδυση της εκδήλωσης  προσφέροντας κέφι στους καλεσμένους .Την τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Γρίβα απένειμε ο αντιπρόεδρος των Λιονταριών κ. Βασίλης Μπατιάνης.

Τέλος ο πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης  κ. Γιώργος Κατσίκας τίμησε τον Παναγιώτη Τσιώνη Ο κ. Τσιώνης  με τη συνεχή βοήθεια του κρατάει το  σύλλογο ζωντανό. 

Κεφάτες στιγμές με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ...

Μέθυσε η πίστα !!!!!!


Την εκδήλωση παρουσίασε η Λίτσα Παλαμά 

Η ζεστή βραδιά  ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα  οι οποίοι χάρισαν κεφάτες στιγμές στους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πίστα ''μέθυσε'' από τα ταλέντα 

Κέφι, χορός, και ζεστή ατμόσφαιρα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η βραδιά να κυλήσει εξαιρετικά ευχάριστα και να αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους , με τους παράγοντες του συλλόγου, να παίρνουν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.

Η αλυσίδα που μας συνδέει όλους όσους ασχολούμαστε με την αθλητική οικογένεια του Μακεδονικού είναι η αγάπη μας για τα παιδιά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εμείς αυτή την αλυσίδα υποσχόμαστε ότι δεν θα την αφήσουμε να κοπεί ,απεναντίας θα την μακρύνουμε όσο μπορούμε περισσότερο…….!!!

Το Δ.Σ. του Μακεδονικού ευχαριστεί όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση , τους χορηγούς καθώς και τα καταστήματα για την προσφορά των δώρων.



φωτογραφίες κλικ ΕΔΩ 


Σχόλια