Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο χορός και η κοπή πίτας του συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης "Τα Λιοντάρια" | φωτο - βίντεο

 

Εν μέσω όμορφης… Κοζανίτικης ατμόσφαιρας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φιλάθλων Κοζάνης "Τα Λιοντάρια". 


Η εκδήλωση που προσέλκυσε μεγάλο αριθμό φίλων και οπαδών της ομάδας πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο της ταβέρνας «Πλάτανος» ενώ άπαντες ευχήθηκαν τα καλύτερα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος και φίλαθλος της Κοζάνης κ. Ζήσης Πιτσιάβας. 

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Κοτούλας και ο αντιπρόεδρος κ.Βασίλης Μπατιάνης καλωσόρισαν τους φίλους της Κοζάνης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου.


Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συνδέσμου. 

Τυχερή ήταν η ομάδα της ΠΑΕ Κοζάνης.

Εύστοχο το σχόλιο του τεχνικού διευθυντή της Κοζάνης κ. Παναγιώτη Τσακιρίδη.. "το φλουρί είναι σημαδιακό και ο στόχος της παραμονής στη SL2 θα επιτευχθεί.

Μάλιστα όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν πως τώρα χρειάζεται η συσπείρωση όλων και η στήριξη προς την ομάδα.



Επίσης μοιράστηκαν τσουρεκάκια σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Το τυχερό φλουρί το κέρδισε η μικρή Ελένη κόρη του επιχειρηματία Γιώργου Κουτσοσίμου και της Λόλας Τσαμπούρη, όλη η οικογένεια αφοσιωμένη και πιστή στην ομάδα αφού και ο γιος τους Μάνος αγωνίζεται στην Κ19 της Κοζάνης.

Βραβεύσεις και παρουσίες 
Τα Λιοντάρια θέλησαν να τιμήσουν φέτος ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία της Κοζάνης αλλά και του συνδέσμου έως και σήμερα.

Τιμήθηκαν αρχικά με αναμνηστικές πλακέτες οι οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου οι οποίες οικογένειες από την ώρα που ανέλαβαν την διοίκηση της Κοζάνης σήμανε και η σταδιακή αναμόρφωση της. 

Από τα τοπικά πρωταθλήματα που αγωνιζόταν μέσα σε πολύ λίγα χρόνια έφτασε σήμερα η Κοζάνη να αγωνίζεται στη SL2.

Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε στον κ. Παναγιώτη Τσακιρίδη (εκ μέρους της οικογένειας Κεντεποζίδη) ο αντιπεριφερειάρχης Δημοσίων έργων κ. Γκοβεδάρος Χάρης. 
Μάλιστα ο πατέρας του κ. Γκοβεδάρου, διετέλεσε και πρόεδρος στην ομάδα της Κοζάνης. 

Την αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια Πετρόχειλου απένειμε στον κ. Δημήτρη Τράγια (εκπρόσωπο της οικογένειας)  ο κ. Δημήτρης Κορονίδης, Δημοτικός Σύμβουλος  "Μαζί για την Κοζάνη".


Επίσης τα Λιοντάρια τίμησαν για την προσφορά της ομάδας στα "πέτρινα της χρόνια " τον τότε Πρόεδρο κ. Γιάννη Παπακώστα που με μια ομάδα ατόμων είχαν βάλει πλάτη για να κρατήσουν την Κοζάνη ενεργή ..Την αναμνηστική πλακέτα απένειμαν ο κ. Κώστας Κοτούλας πρόεδρος των Λιονταριών και ο αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Μπατιάνης.



Αναμνηστική πλακέτα δόθηκε και στον πρώτο πρόεδρο του συνδέσμου των Λιονταριών κ. Δημήτρη Κωτούλα. Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης αλλά και ο πρόεδρος του συνδέσμου ΣΦΟΚ (που προϋπήρχε του συνδέσμου φιλάθλων των Λιονταριών) κ. Γιώργος Κατσίκας.



Τέλος βραβεύτηκε και ένας από τους παλαιότερους φιλάθλους της Κοζάνης που ακολουθεί την ομάδα πιστά πολλά χρόνια ο κ. Παντελής Ζήκος. Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο πρώην αντιδήμαρχος και φίλαθλος της Κοζάνης κ. Μίλτος Μαγγιρίδης.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι δύο προπονητές της Κ19 της Κοζάνης αλλά και των μικτών ομάδων ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γιάννης Παρασκευάς και κ. Γιώργος Τσέπουρας , ο πρώην αντιδήμαρχος και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, ο ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Νέστορας Μητσιάκος , το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Κοζάνης κα Βάσω Σκόρδα , ο κ.Μανώλης Μαλούτας (είχε περάσει πριν αρκετά χρόνια από τη διοίκηση της Κοζάνης) αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και γενιές φιλάθλων της ομάδας.


Η ζεστή βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα οι οποίοι χάρισαν κεφάτες στιγμές στους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.




Κέφι, χορός, και ζεστή ατμόσφαιρα έκαναν την βραδιά να κυλήσει εξαιρετικά ευχάριστα και να αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. 

Στην εκδήλωση υπήρχε και λαχειοφόρος κατά την οποία μοιράστηκαν αρκετά δώρα. 

Το Δ.Σ. των Λιονταριών ευχαριστεί όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση , τους χορηγούς καθώς και τα καταστήματα για την προσφορά των δώρων

Κοζάνη στα εύκολα 
Κοζανάρα στα δύσκολα ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε και έκλεισε την υπέροχη βραδιά.

Σχόλια