Γ’ εθνική: Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια για Εορδαϊκό και Καστοριά | βίντεο


Με την 25η  αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή  3 Φεβρουαρίου  το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στον 2ο  όμιλο. Εορδαϊκός και Καστοριά έχουν δύσκολες αποστολές να φέρουν εις πέρας. Οι Πτολεμαϊδιώτες μετά το εύκολο τρίποντο που πήραν την προηγούμενη  αγωνιστική λόγω Φήκης που έχει  αποχωρήσει από   το πρωτάθλημα ταξιδεύουν Κέρκυρα να αντιμετωπίσουν τη Λευκίμμη ενώ οι  Καστοριανοί φιλοξενούν  τον Θεσπρωτό Ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι καλείται να διαχειριστεί η ομάδα του Εορδαϊκού  την Κυριακή  μέσα στην  Κέρκυρα με  αντίπαλο  την πάντα υπολογίσιμη Λευκίμμη που παίζει ίσως  ένα από τα  τελευταία της  χαρτιά όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία .
 
Οι  ποδοσφαιριστές  του Νίκου Κατακαλίδη πρέπει να εμφανιστούν  έτοιμοι για ένα θετικό αποτέλεσμα από την αρχή του αγώνα και να  προσεγγίσουν την αναμέτρηση με την απαιτούμενη σοβαρότητα.
Χρειάζεται σωστή αγωνιστική  συμπεριφορά , προσήλωση  και πειθαρχία στο πλάνο του κ. Κατακαλίδη ούτως ώστε  ο Εορδαϊκός να καταφέρει να φύγει από την Κέρκυρα με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει επάνω από τη ζώνη
 
Η Καστοριά έρχεται από μια  ισοπαλία   μέσα από τη Λευκίμμη Ένα αποτέλεσμα που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Την Κυριακή κόντρα στον Θεσπρωτό μια ομάδα με τις ίδιες βλέψεις , οι Καστοριανοί   είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα  και να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να βλέπουν ακόμη   πιο αισιόδοξα την συνέχεια.
 
25η αγωνιστική
Αστέρας Πετριτή - Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού
Θύελλα Κατσικά - Αναγέννηση Άρτας
Πιερικός - ΑΟ Τρίκαλα
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Βατανιακός
Ζάκυνθος - ΑΟ Νέας Αρτάκης
Καστοριά ΑΣ 1980 - Θεσπρωτός
ΑΕ Λευκίμμης – Εορδαϊκός
Μαγνησιακός - Κιλελέρ
ΠΟ Φήκης – Σβορώνος
 
Βαθμολογία
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  52
ΑΟ Νέας Αρτάκης 50
Σβορώνος 49
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού 47
Πιερικός 46
Ζάκυνθος 40
Αναγέννηση Άρτας 36
ΑΟ Τρίκαλα 36
Κιλελέρ 36
Εορδαϊκός 34
Θεσπρωτός 33
Αστέρας Πετριτή 32
Καστοριά ΑΣ 1980 29
Θύελλα Κατσικά 26
Βατανιακός 24
Λευκίμμη 22
ΠΟ Φήκης -8
Μαγνησιακός  -14 
*ο Μαγνησιακός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
** ο ΠΟ Φήκης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα



Σχόλια