Ζητάω συγνώμη από τον Ερμή Πλατανορευματος ( Τάσος Αραμαδανίδης - προπονητής Δόξας Βερμίου Πύργων)


Όσον αφορά το γεγονός που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μας με αυτήν του πλατανορευματος,και παρουσιάστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 Βίλατζ Γιουνάιτεντ,θέλω να ζητήσω συγνώμη από την ομάδα του Ερμή Πλατανορευματος...

Επίσης θέλω να επισημάνω πως δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω την ομάδα τους..έγινε στην ένταση ενός αγώνα στα αποδυτήρια,όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες,και έχοντας πολλά παράπονα από τους παίκτες μου για την άσχημη εικόνα που είχαν στο 1ο ημίχρονο..ειπώθηκαν αυτοί οι χαρακτηρισμοί..επαναλαμβάνω πως δεν είχα καμία πρόθεση να υποτιμήσω την κατά τα άλλα συμπαθητικη ομάδα τους..

Σχόλια

  1. Ντροπή απλά!
    Το παιχνίδι ήταν 4-0 στο ημίχρονο οποία παραπάνω και αν υπήρχαν προς τους ποδοσφαιριστές σας θα μπορούσατε να τα μεταφέρετε αλλιώς και οχι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς για την αντίπαλη ομάδα η οποία στήθηκε φέτος με νέα παιδιά που τα περισσότερα δεν έχουν ξανά παίξει ποδόσφαιρο.
    Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κάνετε απλά για να προσβάλετε μπροστά στην κάμερα και να δείξετε οτι η ομάδα σας είναι για μεγάλη κατηγορία(γελάμε εδώ).
    Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κάνετε γιαυτο στο σημείο του αγώνα το οποίο η ομάδα σας έχει βάλει 6-7 γκολ και ενώ όλοι σας λένε φτάνει εσείς γυρνάτε με ύφος και τους απαντάτε με άρνηση!ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι αγαπητε μου κυριε ότι μας χάλασε που σας είδαμε να μιλάτε κατα αυτό τον τρόπο για την αλλη ομάδα αλλα και στους παίχτες σας. Χάσατε τον αυτοέλεγχο σας.
    Μιλάτε για μια ομάδα ενωμένη και για τα ιδεώδη του ποδοσφαίρου ενω ο τρόπος αυτός μονο προσβολή δείχνει προς όλους.
    Στο γηπεδο παμε για αποφορτιση απο την δύσκολή μερα.
    Θέλουμε τον προπονητή να απομπευει ηρεμια και εμπιστοσύνη. Να ειναι ισορροπιστης και δίκαιος.
    Πιστεύω οτι αυτη η άτυχη στιγμή θα βελτίωση εσάς και ομοιες συμπεριφορές στο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.