Γ’ Εθνική: Με την ψυχολογία στα ύψη και χαμηλά τη μπάλα ο Εορδαϊκός περιμένει στην Πτολεμαΐδα τον Πιερικό - Το Σάββατο η Καστοριά θα υποδεχθεί τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου


Με φόρα ο Εορδαϊκός.. και χαμηλά τη μπάλα  περιμένει στο Αιμίλιος Θεοφανίδης τον Πιερικό  στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του  δευτέρου  ομίλου  της Γ'  εθνικής.

Να ανεβάσει το θετικό σερί και τη θέση του στην βαθμολογία θα κοιτάξει ο Εορδαϊκός στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Πιερικό .Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κατακαλίδη προέρχονται από δύο σερί νίκες που τους έχουν φέρει σε θέση ισχύος όσον αφορά το μέλλον τους στην. κατηγορία

Χαμηλούς τόνους  κρατούν στην Πτολεμαΐδα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται , η ψυχολογία είναι στο ζενίθ, με τον έμπειρο τεχνικό  Νίκο Κατακαλίδη όλη την εβδομάδα να  τονίζει στους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν σ αυτό το ρυθμό ,να ξεχάσουν τον Αστέρα Σταυρού και να επικεντρωθούν στο δύσκολο παιχνίδι που τους περιμένει  με τον φιλόδοξο Πιερικό.

Όλοι στο στρατόπεδο του Εορδαϊκού πιστεύουν πως  με πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο , πάθος και καθαρό μυαλό  θα έρθει το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα .
Η Καστοριά το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Εθνικό Κεραμιδίου. Με καλή ψυχολογία οι γουναράδες μετά την ισοπαλία μέσα στον Πιερικό θα επιδιώξουν  τη νίκη  για ν' ανέβει στη βαθμολογία.

22η αγωνιστική
Κιλελέρ - Αστέρας Πετριτή
Βατανιακός-ΑΟ Τρίκαλα
ΑΟ Νέας Αρτάκης-Αναγέννηση Άρτας
Σβορώνος-Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού
Θεσπρωτός-Θύελλα Κατσικά
Εορδαϊκός-Πιερικός
Καστοριά ΑΣ 1980-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
ΑΕ Λευκίμμης-Μαγνησιακός
ΠΟ Φήκης-Ζάκυνθος

Βαθμολογία
Σβορώνος 47
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  45
ΑΟ Νέας Αρτάκης 43
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού 42
Πιερικός 39
Αναγέννηση Άρτας 36
ΑΟ Τρίκαλα 35
Ζάκυνθος 34
Κιλελέρ 29
Εορδαϊκός 28
Αστέρας Πετριτή 26
Καστοριά ΑΣ 1980 25
Θεσπρωτός 24
Θύελλα Κατσικά 24
Βατανιακός 21
Λευκίμμη 18
ΠΟ Φήκης -8
Μαγνησιακός  -14 

*ο Μαγνησιακός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
** ο ΠΟ Φήκης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα


Σχόλια