Super league 2: Με σεβασμό αλλά με ψυχολογία και χωρίς άγχος η Κοζάνη ταξιδεύει Λάρισα να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ

 


Φτάνουμε αισίως στην 20η  αγωνιστική της SL2. Πέντε αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ με το ενδιαφέρον όσο πλησιάζουμε προς το τέλος  ολοένα και να  μεγαλώνει.
 Η Κοζάνη την προηγούμενη αγωνιστική που μας πέρασε πέτυχε επί του Απόλλωνα Πόντου  σπουδαία νίκη βαθμολογικής σημασίας αλλά και ψυχολογίας για τη συνέχεια.
Είναι απ' αυτές τις νίκες που κάλλιστα μπορούν να χαρακτηριστούν και εξάποντες.
 
Την Κυριακή η Κοζάνη έχει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην ιστορική Λάρισα, μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από όλους ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη SL.
 
Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης   αλλά χωρίς άγχος  και περίσσιο πάθος θα μπουν στο ΑEL fc Arena να  αντιμετωπίσουν  την ΑΕΛ με απόλυτο σεβασμό.
 
Η Κοζάνη έως τώρα στο πρωτάθλημα  έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει με φόβο καμία ομάδα και το ίδιο θα κάνει και απέναντι στην Λάρισα. Σαφώς και η Λάρισα  έχει την εμπειρία και το προβάδισμα  στο συγκεκριμένο παιχνίδι  αλλά η Κοζάνη έχει  αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλες τις  ομάδες.
 
Ακολουθώντας την τακτική του Άγγελου Διγκόζη ελπίζει σε άλλη μια καλή εμφάνιση και -γιατί όχι-  να  φύγει από το γήπεδο μ ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
20η αγωνιστική 
ΑΕ Λάρισας – Κοζάνη
Απόλλων Πόντου – Καμπανικαός
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β΄
Νίκη Βόλου – ΑΕΚ Β’
Λεβαδειακός – ΠΟΤ Ηρακλής
Ρεπό: Μακεδονικός – Αιολικός 
 
Βαθμολογία
Λεβαδειακός 39
ΑΕ Λάρισας 36
Μακεδονικός 26
Νίκη Βόλου 24
ΠΑΟΚ Β 21
Κοζάνη 21
Αναγέννηση Καρδίτσας 20
ΑΕΚ Β’  19
ΠΟΤ Ηρακλής 18
Αιολικός 16
Καμπανιακός 12
Απόλλων Πόντου 8
Αλμωπός Αριδαίας 0
*Ο Αλμωπός Αριδαίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
 
Εκκρεμεί ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής
Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου





Σχόλια