Super league 2: Να σηκώσει κεφάλι και να βγάλει αντίδραση την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ Β' θέλει η Κοζάνη | βίντεο

 

 Με την 23η  αγωνιστική  συνεχίζεται το πρωτάθλημα της SL2 στον όμιλο του Βορρά.
Την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι, στο ΔΑΚ Κοζάνης,  η αναμέτρηση της Κοζάνης με την ΑΕΚ Β’.
Το κεφάλι ψηλά καλούνται να σηκώσουν στην Κοζάνη, να κοιτάξουν το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ Β’ και τίποτα παραπάνω!
 
Ήρθε η ώρα οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη να διαχειριστούν τις δύο συνεχόμενες ήττες και να ενεργοποιήσουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό.
 Εξάλλου και την ποιότητα και την εμπειρία έχουν να γυρίσουν τούμπα αυτή  την κατάσταση  και να κοιτάξουν μπροστά.
 
Οι δυο μαζεμένες ήττες  ανέδειξαν την γνωστή υπερβολή που όπως και στις νίκες, συνηθίζεται και στις ήττες. Το "εγώ το  είχα πει" ή "το είχα γράψει" είναι μια συνηθισμένη πρόταση  εκείνων που αναζητούν την δικαίωσή τους, είτε μιλάνε στο καφενείο, είτε γράφουν στο facebook, είτε σχολιάζουν ενυπόγραφα.
 
Κι αυτό γίνεται, πάντοτε μετά τις ήττες, είτε αυτές που περιμένεις, είτε πολύ περισσότερο μετά από εκείνες που μοιάζουν με κατραπακιά στο κεφάλι.
 
Έχει έρθει  λοιπόν η στιγμή για την Κοζάνη να διαχειριστεί τη δύσκολη  αυτή  στιγμή.
Από τις ήττες, άλλωστε  και την διαχείρισή τους, μια ομάδα γίνεται καλύτερη, δείχνει ότι μπορεί να αντιδράσει και να "σηκώσει" κεφάλι.
 
Η γραμμή που χωρίζει πάντοτε τις επιτυχίες από τις αποτυχίες είναι  λεπτή. Ένα γκολ  στην εκπνοή μπορεί να καλύψει 89  λεπτά  κακού ποδοσφαίρου  γιατί απλά έρχεται η νίκη, που σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν μπει, όλα είναι καλά. Αν όχι, τότε αρχίζει η μουρμούρα, η αμφισβήτηση και ... το "όπως είχα πει  εγώ πριν από ένα μήνα"...
 
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τι ακριβώς έγινε στα δυο παιχνίδια που έχασε η Κοζάνη. Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει. Γι’ αυτό και στις πρόσφατες μεταγραφές  η ομάδα ενισχύθηκε μέσο επιθετικά. 
 
Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να βοηθήσουν την ομάδα στο πρόβλημα της επίτευξης του γκολ. Το ζητούμενο είναι να δέσουν όσο  το δυνατόν πιο γρήγορα με το σύνολο   και η ομάδα  να επιστρέψει στις νίκες, που θα της  δώσουν ξανά τον ζωογόνο αέρα της επιτυχίας..
 
Για να γίνει αυτό, η Κοζάνη την Κυριακή  έχει ανάγκη μια ζεστή ατμόσφαιρα. Εντάξει, δεν παίζει ποδόσφαιρο ο κόσμος, ούτε είναι  ο δωδέκατος παίκτης, που λέγαμε παλιότερα. Ένα γεμάτο γήπεδο, όμως, που φωνάζει και δεν μουρμουράει είναι σίγουρα προτιμότερο...
 
Οι φίλαθλοι της Κοζάνης ξέρουν να βοηθάνε και να σπρώχνουν την ομάδα όταν αυτή τους έχει ανάγκη. Το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν  και θα το δείξουν και την Κυριακή …



Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής 
Κοζάνη - ΑΕΚ Β'
ΠΟΤ Ηρακλής - Καμπανιακός
Αιολικός - Απόλλων Πόντου
Λεβαδειακός - Αναγέννηση Καρδίτσας
Μακεδονικός - Νίκη Βόλου
Ρεπό: ΑΕ Λάρισας, ΠΑΟΚ Β'
 
Βαθμολογία
Λεβαδειακός 48
ΑΕ Λάρισας 39
Νίκη Βόλου 28
Μακεδονικός 26
ΠΑΟΚ Β 24
ΠΟΤ Ηρακλής 24
ΑΕΚ Β’ 21
Κοζάνη 21
Αναγέννηση Καρδίτσας 20
Αιολικός 16
Καμπανιακός 16
Απόλλων Πόντου 11
Αλμωπός Αριδαίας 0
*Ο Αλμωπός Αριδαίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
 
Εκκρεμουν οι αγώνες 
18ης αγωνιστικής  
Νίκη Βόλου  - Απόλλων Πόντου
 
21ης αγωνιστικής 
ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Πόντου  
ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕ Λάρισας
 
22ης αγωνιστικής 
ΠΑΟΚ Β’ – Κοζάνη

Σχόλια