Super league 2: Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στον Καμπανιακό το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της Κοζάνης


Με την 21η  αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της SL2 στον όμιλο του Βορρά.
Η Κοζάνη, αφήνει πίσω της το παιχνίδι με τη Λάρισα και ρίχνει την προσοχή της στο σημαντικό  κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη προέρχεται από την  εκτός έδρας ήττα με  την Λάρισα  και πλέον το ζητούμενο είναι να βγάλει αντίδραση μέσα στο γήπεδο, να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και φυσικά να πανηγυρίσει το τρίποντο που θα επιτρέψει την ομάδα να είναι μέσα στο στόχο των πλέι οφ.
 
Ο ικανός τεχνικός προετοιμάζει όλη την εβδομάδα την ομάδα του έχοντας εντοπίσει τα λάθη που είδε στο παιχνίδι με τη Λάρισα, ευελπιστεί αυτά τα λάθη  να μειωθούν και η ομάδα να παίξει το καλό  ποδόσφαιρο που παίζει στα περισσότερα παιχνίδια της από την αρχή της χρονιάς.
 
Σ’ αυτό το σημαντικό για τη συνέχεια παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι περιμένουν και την συμπαράσταση του κόσμου. Οι φίλαθλοι της Κοζάνης είναι σίγουρο πως για άλλη μια φορά θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης.
 
21η αγωνιστική 
Κοζάνη – Καμπανιακός
ΠΟΤ Ηρακλής – Νίκη Βόλου
Αιολικός – Λεβαδειακός
ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Πόντου  
ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕ Λάρισας
Ρεπό: Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας

Βαθμολογία
Λεβαδειακός 42
ΑΕ Λάρισας 39
Μακεδονικός 26
Νίκη Βόλου 25
ΠΑΟΚ Β 24
Κοζάνη 21
Αναγέννηση Καρδίτσας 20
ΑΕΚ Β’  20
ΠΟΤ Ηρακλής 18
Αιολικός 16
Καμπανιακός 12
Απόλλων Πόντου 11
Αλμωπός Αριδαίας 0
*Ο Αλμωπός Αριδαίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
 
Εκκρεμεί ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής
Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου
 
Αναβλήθηκαν οι αγώνες ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Πόντου  & ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕ Λάρισας λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Β’ & ΠΑΟΚ Β΄ σε αγώνες ελληνικών εθνικών ομάδων 

Σχόλια