Super Leugea 2 - U19: Κοζάνη - Μακεδονικός 2-2

 

Χορταστική ισοπαλία 2-2 στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κ19 της SL2 για την ομάδα της Κοζάνης κόντρα στον Μακεδονικό Νεάπολης. 
Η Κοζάνη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, δε κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα σποδυτήρια με το στείρο 0-0 Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε με τον Μακεδονικό να προηγείται 0-1 με τον Κωνσταντινίδη και την Κοζανη να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Καραφουλίδη.

 Στα τελευταία λεπτά έσπασαν καρδιές, ο Μακεδονικός ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ 1-2 με τον Πόντη με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 90' και με τον Ραφαηλίδη ψύχραιμο να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στις καθυστερήσεις ο Μακεδονικόςθα βγει στην επίθεση θα πετύχει γκολ αλλά ο διαιτητής κοντά στη φάση θα το ακυρώσει για φάουλ στον τερματοφύλακα.
Τελικό σκορ 2-2.

Το φιλμ  του αγώνα 
Στο 7' σουτ Ντούκα , διώχνει ο Γεωργιάδης.
Στο 24' φάουλ Ραφαηλίδη λίγο έξω.
Στο 30' κόρνερ Παναγιωτίδη, κεφαλιά Παπαπέτρου , λίγο έξω.
Στο 61' απ ευθείας φάουλ από πλάγια του Κωνσταντινίδη η μπάλα στο πρώτο δοκάρι αιφνιδιάζει τον Πάζη και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 67' κόρνερ Ραφαηλίδη , και με καρφωτή κεφαλιά ο Καραφουλίδης θα ισοφαρίσει σε 1-1.
 Στο 71' σουτ μέσα από την περιοχή του Χατζηγαβριήλ λίγο έξω.
Στο 76' σέντρα Κωνσταντινίδη κεφαλιά του Πόντη μπλοκάρει ο Πάζης.
Στο 82' σέντρα Γρηγοριάδη , κεφαλιά του Πόντη άουτ.
Στο 85' Ηλιόπουλος από δεξιά θα βγάλει συρτή σέντρα και με προβολή ο Πόντης θα σημειώσει το 1-2.
Στο 89' φάουλ Ραφαηλίδη , η μπάλα θα φτάσει στον Σερέτη σουτ, η μπάλα βρίσκει χέρι αμυντικού και πέναλτι Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Ραφαηλίδης και κάνει το 2-2 Στη φάση του πέναλτι θα αποβληθεί ο τερματοφύλακας Γεωργιάδης για χτύπημα στον Πατιό.


Κ19 Κοζάνης (Παρασκευάς - Τσέπουρας): Πάζης, Κουτσοσίμος, Ραφαηλίδης,Καραφυλλίδης,Πατιός, Μηλιδώνης, Μπόντης, Οικονόμου, Ντοϋκα, Καραφουλίδης,Κάτανας.

Αναπληρωματικοί Ταΐρης, Παππάς, Σαββίδης, Κούρος, Μπόδας,Χατζηγιαννακίδης, Μούκας Σερέτης


Κ19 Μακεδονικός (Γκούντας): Γεωργιάδης, Παναγιωτίδης, Κωνσταντινίδης, Κωτέλης Κ, Μωυσίδης, Κωτέλης Ν, Γρηγοριάδης, Μαρνέρης, Παπατέρπου, Μαύρος, Φωτιάδης.

Αναπληρωματικοι : Παρασκευόπουλος, Χατζηγαβριήλ, Κοροσίδης, Ηλιόπουλος, Πασχαλίδης, Πόντης, Μπόγιας, Καλλανίδης, Σακαλής


Διαιτητής
: Γκαλαΐτσης 
Βοηθοί: Σαμαράς Μητρόπουλος  (ΕΠΣ Ημαθίας) 




Σχόλια