Γ' Εθνική: Καστοριά - Κιλελέρ 0-1

 

Στο 7΄ το σουτ του Μανακίτσα, έξω από την περιοχή, κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μισιρλή. Στο 12΄ σε σουτ του Μανακίτσα μέσα απο την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα χέρια του Μισιρλή. Στο 30΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., ανατράπηκε απο αμυντικό των φιλοξενουμένων, μέσα στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι της συνάντησης, όχι μόνο δεν καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι, αλλά "κιτρίνισε" και τον επιθετικό της Καστοριάς. Στο 40΄ σε σουτ του Χατζή η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ. 

Στο 46΄ μετά από το αδύναμο σουτ του Τσάνι, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μισιρλή. Στο 48΄ σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε πολλά μέτρα άουτ. Στο 49΄ το σουτ του Γκέγκα, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μισιρλής. Στο 59΄ φοβερή απόκρουση εξ επαφής του Κράτσιου Χρ., σε σουτ του Κατσαμάγκα. Στο 60΄ ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, αλλά η κεφαλιά του Σαββόπουλου Κυρ., αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ. Στο 60΄ ο Διγκόζης αντίκρυσε, χωρίς λόγο κι αιτία, την κόκκινη κάρτα του κ. Καρυπίδη (2η κίτρινη). Οι παίκτες της Καστοριάς διαμαρτυρήθηκαν και στο 61΄ ο κ. Καρυπίδης έδειξε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) και στον Γκέγκα. Οι παράγοντες της Καστοριάς διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ο κ. Καρυπίδης διέκοψε, προσωρινά (;;;;) το παιχνίδι στο 63΄ και κατέφυγε στα αποδυτήρια του Δημοτικού Γηπέδου της Μεσοποταμίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι μετά από μια εικοσάλεπτη (20΄), περίπου, διακοπή.  Στο 66΄ το σουτ του Σαββόπουλου Κυρ., κατέληξε στην αγκαλιά του Μισιρλή.  Στο 70΄ ο Κράτσιος Χρ., απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Χασομέρη. Στο 90΄ μετά από σέντρα του Βαγενά ο Χατζησαββίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 93΄ έχουμε νέα διακοπή του αγώνα.. Ο ρέφερι της συνάντησης μπήκε, μετά από 15 λεπτά, απλά, για να σφυρίξει και τυπικά την λήξη του παιχνιδιού. 


Διαιτητής: Καρυπίδης Κωνσταντίνος (Ε. Π. Σ. Κιλκίς)

Βοηθοί: Ζουρνατζίδης Πολύκαρπος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)

              Πολυχρονίδου Χριστίνα (Ε. Π. Σ. Κιλκίς)

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου Γεωργ., Τσάνι, Ibrahim (46΄ Τσελεπής), Μωυσιάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ. (72΄ Κόκκας)

Α. Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ: Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Χατζής (77΄ Βλησσαρούλης), Παπαγεωργίου (70΄ Χατζησαββίδης), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Κούκος (58΄ Βαγενάς)


Σχόλια