Γ’ Εθνική: Καστοριά – Θεσπρωτός 0-1



Οδυνηρή ήττα για την Καστοριά από τον Θεσπρωτό 0-1, μέσα στο γήπεδο της, η οποία της "ψαλιδίζει" σημαντικά τις ελπίδες της, για παραμονή στην Γ΄ Εθνική.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο, κατάφεραν να πάρουν την ρεβάνς του α΄ γύρου, με το ίδιο σκορ και να αυξήσουν σημαντικά τις ελπίδες τους για παραμονή.

Η Καστοριά, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξε ότι ήθελε τόσο πολύ το παιχνίδι, το οποίο ήταν κομβικό για αυτήν.

Στο 9΄ το πλασέ του Τσώτσου έφυγε παράλληλα από την εστία του Κράτσιου Χρ., και κατέληξε άουτ.

Στο 26΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., απέτυχε να σκοράρει με προβολή, αφού δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Στο 32΄ ο Δασκαλάκης πρόλαβε προ του Κυριζάκη, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά του Σαββόπουλου Ευαγ.

Στο 33΄ το πλασέ του Pernochcichi Varela πέρασε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου Χρ.

Στο 43΄ σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. Στο 53΄ το σουτ του Τσάνι πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 49΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν το σουτ του Ράπτη πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ..

Στο 53΄το σουτ του Τσάνι έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν ο Κυριζάκης από τρία (3) μέτρα έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.

Στο 70΄ τεράστια ευκαιρία για τον Θεσπρωτό, όταν ο Pernochichi Varela έστειλε, από τα δύο (2) μέτρα, τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 77΄ ο Villalba, μετά από χτύπημα  κόρνερ, έπιασε γυριστή κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κράτσιου Χρ., κάνοντας το 0-1.

Στο 84΄ο Ράπτης είδε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του κ. Τζόβα. Στο 89΄ η γυριστή κεφαλιά του Γκέγκα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.


Καστοριά : Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ibrahim (65΄ Πάλλας), Κυριζάκης (76΄ Κωνσταντίνου), Μωυσιάδης (83΄ Αφεντουλίδης), Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ.

Θεσπρωτός: Δασκαλάκης, Οικονομίκος, Ορφανός, Τσώτσος, Κορακιανίτης-Κολυβάς, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας (46΄ Ράπτης), Cuevas (27΄ Pernochichi Varel), Ρούσης, Ζελέκου (90΄ Αποστόλου), Villalba


Διαιτητής: Τζόβας Λεωνίδας (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Βοηθοί: Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

               Διαμαντόπουλος Διονύσιος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Σχόλια