Πανελληνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Γυναικων Κ15ΕΠΣ Ηπείρου- ΕΠΣ Κοζάνης 0-0 - Είχαν ψυχή και πάθος αλλά όχι την τύχη με το μέρος τους τα κορίτσια της ΕΠΣ Κοζάνης. - ΕΠΣ Ηπείρου - ΕΠΣ Κοζάνης 0-0 | φωτο



Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η μικτή γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Κοζάνης μέσα στα Γιάννενα με αντίπαλο την μικτή ΕΠΣ Ηπείρου. 
Τα κορίτσια του Στάθη Τσαουσίδη κατέθεσαν ψυχή και αγωνιστικό πάθος δεν κινδύνεψαν καθόλου αλλα δεν είχαν την τύχη με το μερος τους στις ευκαιρίες που δημιούργησαν για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Το 0-0 αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στη μικτή γυναικών Κ 15 της ΕΠΣ Κοζάνης αφού από τη μια η εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν εκπληκτική κι απο την άλλη θα μπορούσε σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού να πάρει τη νίκη και να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες στο τελευταιο παιχνιδι με την Καστορια την είσοδο της στους "οχτώ" του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανάπτυξης γυναικών Κ 15.

 Καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα τα κορίτσια της ΕΠΣ Κοζάνης είχαν με την Δέσποινα Νάτσου και την Ελευθερία Ιωάννου.



ΕΠΣ Ηπείρου (Κίτσης Β.): Κουβεντάρης, Τζάλλα (53' Γιώτη),  Ζάνου,  Σιαφάκα (53' Γκόλη), Τζούμα, Δημητρακοπούλου, Ντάσκαρη, Ζαφείρη, Αντώνη, Ντότη, Κλήμη. 



ΕΠΣ Κοζάνης  (Τσαουσίδης): Λιάμη, Σαββίδου  Αγγελίδου,  Νάτσου,  Μελίδου (68' Τριανταφυλλίδου Κατερίνα),  Τριβιάη,  Τσέπουρα,  Αγραφιώτη,  Ιωάννου,  Βήτκα, Μελέτη (58' Τριανταφυλλίδου Κωνσταντίνα). 



Διαιτητής: Γεωργίου 

Βοηθοί: Ραβάνογλου, Κατσουλίδου 



Σχόλια