Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης - Ακρίτες Κοζάνης 2-0 | φωτο



Με νίκη έκλεισαν την σαιζόν 2023-24 οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης που επιβλήθηκαν με 2-0 των Ακριτών στο παιχνίδι της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Λευκόβρυσης.

Οι Ελπίδες πέτυχαν τα δύο τους γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πρώτα με τον Παναγιώτη Ζαφείρη στο 15′ και μετά με αυτογκόλ του Σούλα στο 32′.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν περισσότερο ισορροπημένο, με τις Ελπίδες να έχουν ένα δοκάρι με τον Ζέρβα στο 85′.

Ετσι οι Ελπίδες τερμάτισαν αήττητες στην έδρα τους, μετά από μία πετυχημένη σαιζόν όπου η βελτίωση ήταν εμφανής σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Στην τελική βαθμολογία της Β’ Κατηγορίας οι Ελπίδες ΑΕΚ τερμάτισαν στην 4η θέση με 29 βαθμούς (7 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες, τέρματα 33-25).

Οι Ακρίτες τερμάτισαν στην 7η θέση με 20 βαθμούς (5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 8 ήττες, τέρματα 22-27).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μόσχογλου, Μπάλλας (46′ Μανιός), Τσάμης (80′ Ριζόπουλος), Μαρκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαθανασίου (80′ Τριανταφυλλίδης), Ζιάγκας, Μούτος (80′ Μουράτογλου), Ζαφείρης (46′ Ζέρβας), Λ. Παπαδόπουλος, Γκόγκος.

ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αδαμίδης): Ασλανίδης, Ανδρεόπουλος, Ζαφειρίου, Τέλλα (57′ Γκέτσιος), Παπαθωμάς, Σούλα, Καρυπίδης, Σαρασίδης, Χατζηζήσης (57′ Καλαμπούκας), Καλαϊτζίδης, Παυλίτσας.

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης.
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Πανυτσίδου.

aekozanis.gr
Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια