ΕΠΣ Κοζάνης: Πέφτει η αυλαία το Σαββατοκύριακο σε Α' και Β ' κατηγορία | βίντεο



Πέφτει η αυλαία το Σαββατοκύριακο  της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Α ' κατηγορία αλλά και στη Β' κατηγορία.
Το  Σάββατο θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική πριν τα πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α κατηγορία.

Οι πρώτες έξι ομάδες έγιναν λίγο πολύ γνωστές Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες  αλλά χρειάζεται  συνδυασμός αποτελεσμάτων και η επίτευξη πολλών τερμάτων  των ομάδων Τιτάν Σερβίων που παίζουν εντός με τον Περδίκκα  και του  Βελβεντού που αγωνίζεται μέσα στον Ιωνικό  ώστε μια ομάδα απ' αυτές τις δύο να "κλέψει" τη θέση  της έκτης ομάδας των πλέι οφ που είναι οι Δαναοί . Την τελευταία αγωνιστική οι Δαναοι  έχουν  ρεπό .Δύσκολη εξίσωση αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν δει τα μάτια μας.

Στα πλέι οφ  οι ομάδες που έκλεισαν θέση είναι ο πρωτοπόρος  ΠΑΟ Κοίλων ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας , ο Μακεδονικός Σιάτιστας , ο Περδίκκας και ο Μακεδονικός Κοζάνης, με την έκτη θέση να συμπληρώνεται από του Δαναούς  εκτός συγκλονιστικής εξέλιξης των παιχνιδιών  της τελευταίας αγωνιστικής.

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι με τι αβαντάζ βαθμών θα μπουν στα πλέι οφ οι ομάδες Υπάρχουν αμφίρροπα παιχνίδια στο φινάλε που ίσως τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων  παίξουν σημαντικό ρόλο στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν 
Το ίδιο ισχύει και στα πλέι άουτ.

Το Βελβεντό ή ο Τιτάν  Σερβίων διατηρούν ελάχιστες ελπίδες για  την  αποφυγή  των  πλέι άουτ  Αυτό μπορεί να συμβεί όμως για μόνο από τις μια από τις δύο ομάδες κι αυτό με συνδυασμό αποτελεσμάτων όπως αναφέραμε πιο πάνω.

Από κει και πέρα οι ομάδες που θα  πάρουν μέρος στα πλέι άουτ είναι η ΑΕ Κοζανης , ο Κρόκος , ο Ιωνικός Π.Ε  Βαθυλάκκου και ο Ατρόμητος Πτολεμαϊδας .Τώρα το τι θα συμβεί στα πλέι άουτ κανείς δε ξέρει να το πει με σιγουριά.
 
Κεφάλαιο υποβιβασμός ... Είναι πιθανόν να μην  υποβιβαστεί καμία ομάδα τελικά ή υπάρχει  πιθανότητα να   υποβιβαστεί μια  ομάδα και στη χειρότερη των περιπτώσεων δύο ομάδες .Αυτό  θα εξαρτηθεί από την παραμονή ή όχι του Εορδαϊκού στη Γ ' εθνική και την άνοδο η όχι στη Γ’ εθνική της πρωταθλήτριας ομάδας της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

 Τελευταία αγωνιστική  και στη  Β’ κατηγορία  ο πρωταθλητής έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό διάστημα. 

Η Δόξα Βερμίου Πύργων  έχει φορέσει ήδη το κοστούμι της Α' κατηγορίας 
Για τις περισσότερες  ομάδες τα παιχνίδια έχουν τυπικό χαρακτήρα αλλά  υπάρχουν και  ομάδες που  έχουν ενδιαφέρον  για την κατάληψη  μιας τιμητικής θέσης στη βαθμολογία.

 
26η  αγωνιστική
Τιτάν Σερβίων -  ΑΕ Περδίκκα
Μακεδονικός Σιάτιστας - ΑΟ Κρόκου
ΑΣ  Ιωνικός  - ΑΣ Βελβεντό
ΠΑΟ Κοίλων -  Μακεδονικός Κοζάνης
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας
ΑΕ Κοζάνης - ΑΕΠ Κοζάνης
Ρεπό: Δαναοί Κοζάνης
 
Βαθμολογία
ΠΑΟ Κοίλων 63
Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 58
Μακεδονικός Σιάτιστας 50
ΑΕ Περδίκκα 49
Μακεδονικός Κοζάνης 43
Δαναοί Κοζάνης 35
Τιτάν Σερβίων 32
ΑΣ Βελβεντό 32
ΑΕ Κοζάνης 24
ΑΟ Κρόκου 18
ΑΣ Ιωνικός 14
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 12
ΑΕΠ Κοζάνης -15
 
 18η  αγωνιστική
Δόξα Βερμίου Πύργων  - Αναγέννηση Λιβαδερού
Δάφνη Πολυμύλου - Αλιάκμων Αιανής
ΠΑΟ Κοίλων Β’ - Βυζαντινός Αετός
Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης  - Ακρίτες Κοζάνης
Αναγέννηση Αργίλου  - Ερμής Πλατανορρεύματος
 
Βαθμολογία
Δόξα Βερμίου Πύργων 45
ΠΑΟ Κοίλων Β’ 36
Αναγέννηση Αργίλου 31
Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 26
Αναγέννηση Λιβαδερού 22
Δάφνη Πολυμύλου 21
Ακρίτες Κοζάνης 20
Αλιάκμων Αιανής 16
Βυζαντινός Αετός 15
Ερμής Πλατανορρεύματος 1





Σχόλια