Γ’ εθνική: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Εορδαϊκό και Καστοριά | βίντεο

 

28η  αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’  εθνικής κατηγορίας με τις δύο Δυτικομακεδονικές ομάδες Εορδαϊκό και Καστοριά να δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Ο Εορδαϊκός  έχει αφήσει πίσω του το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με το Αρτάκη και  ετοιμάζεται για τη δύσκολη αποστολή μέσα στο Κιλελέρ.

Ο έμπειρος τεχνικός των Λιγνιτωρύχων Νίκος Κατακαλίδης  όλη την εβδομάδα  τονίζει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να  ξεχάσουν τι έγινε στο εντός έδρας παιχνίδι  της αγωνιστικής που πέρασε  και να κοιτάξουν το παιχνίδι της Κυριακής με  πειθαρχία και απόλυτη προσήλωση στο αγωνιστικό  πλάνο.

Η  αισιοδοξία  πως  η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να φύγει από το Κιλελέρ  με ένα θετικό αποτέλεσμα υπάρχει  στο στρατόπεδο του Εορδαϊκού.

Οι Λιγνιτωρύχοι πρέπει να αντιδράσουν να βγάλουν   πείσμα και εγωισμό  και να επιστρέψουν  από το Κιλελέρ με βαθμό η βαθμούς στις αποσκευές τους   Εξάλλου με τις τελευταίες καλές εμφανίσεις έδειξαν πως έχουν την ποδοσφαιρική μαγκιά να παίρνουν αποτέλεσμα από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Η  Καστοριά ταξιδεύει στην Άρτα να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση.

Η  εντός έδρας ήττα από το Κιλελέρ αλλά και ο τρόπος που ήρθε πλήγωσε την ομάδα και δεν της  αφήνει πλέον πολλά περιθώρια.

 Οι γουναράδες θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια έως το τέλος θα εξαντλήσουν  και τις λίγες  ελπίδες παραμονής  που έχουν και αν τελικά δεν τα καταφέρουν και ο υποβιβασμός έρθει, θέλουν να φύγουν από την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.

 
28η  αγωνιστική - 24/03/2024, 15:00      
Πιερικός - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
Θύελλα Κατσικά - Ζάκυνθος
Αναγέννηση Άρτας - Καστοριά ΑΣ 1980
ΑΟ Τρίκαλα - ΑΕ Λευκίμμης
Κιλελέρ - Εορδαϊκός
Βατανιακός - Θεσπρωτός
ΑΟ Νέας Αρτάκης - Σβορώνος
Μαγνησιακός - Αστέρας Πετριτή 
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού - ΠΟ Φήκης

Βαθμολογία
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  59
ΑΟ Νέας Αρτάκης 59
Σβορώνος 58
Πιερικός 49
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού 48
Κιλελέρ 43
Ζάκυνθος 42
ΑΟ Τρίκαλα 40
Αναγέννηση Άρτας 40
Αστ
έρας Πετριτή 38
Εορδαϊκός 38
Θεσπρωτός 36
Θύελλα Κατσικά 35
Καστοριά ΑΣ 1980 29
Βατανιακός 28
Λευκίμμη 24
ΠΟ Φήκης -8
Μαγνησιακός  -14
*ο Μαγνησιακός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
** ο ΠΟ Φήκης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα



Σχόλια