ΣΦ ΚΟΖΑΝΗΣ "ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ" ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ

                                                  

Παραμονές ενός εκτός έδρας παιχνιδιού ανάμεσα στον ΗΡΑΚΛΗ και την ΚΟΖΑΝΗ διαβάσαμε την κλασική πια είδηση περί απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων, είτε οργανωμένων είτε μεμονωμένων σε ένα παιχνίδι. 

Η κυβέρνηση έθεσε ως στόχο την πάταξη της βίας και της ανομίας. Την ίδια στιγμή αποδεικνύεται ανίκανη από ότι φαίνεται να διαφυλάξει τα δημοκρατικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη.

 Δημοκρατία κύριοι, είναι το να μπορεί να κινείται κάποιος ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς στην Ελλάδα. Ναι ακόμη και ένας φίλαθλος-οπαδός που θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα, όταν αυτή αγωνίζεται μακριά από την έδρα της, αρκεί φυσικά να μην προβαίνει σε παράνομες πράξεις, και οι φίλαθλοι της ΚΟΖΑΝΗΣ δεν έδωσαν ποτέ μα ποτέ δικαίωμα.

Είναι υποχρέωση σας να προστατεύετε τον κάθε φίλαθλο, όταν αυτός επιλέγει να παρακολουθήσει ένα  παιχνίδι, και όχι να του στερείται αυτό το δικαίωμα.  

Τέλος ζητάμε άμεσα να επιτραπεί η είσοδος στις κερκίδες στους φιλάθλους-οπαδούς όλων των ομάδων ανεξαρτήτως δίχως να συμβούν έκτροπα. 

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ.                        

ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ.

ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.


Σχόλια

  1. Στο προηγούμενο παιχνίδι εκεί στη Χαλάστρα οι αρμόδιοι φορείς έβαλαν κάποιους τραμπούκους φιλάθλους του Ηρακλή δίπλα στους λιγοστούς της Κοζάνης μία ανάσα δηλαδή, επειδή κάποιος φίλαθλος έκανε την χαζομάρα να φωνάξει, όρμηξαν οι τραμπούκοι κόντεψαν να πηδήξουν τα κάγκελα και κάποιοι απ'αυτούς πέταξαν τα μπουκάλια με νερά, αυτό το γράφω γιατί δίχως να κάνω κάτι δέχτηκα επάνω μου το νερό, λοιπόν καλό θα ήταν στην παρούσα φάση να μη στριμώχνουν έτσι τους φιλάθλους τόσο κοντά άσε που όταν έδωσε πέναλτι υπέρ της Κοζάνης πετούσαν ότι είχαν στα χέρια τους ο δε τερματοφύλακας έκανε ένα σόου διαμαρτυρίας καί διαιτητής δεν του έδειξε την έξοδο με όλο αυτό το σκηνικό, ερώτηση στην Κοζάνη οι φίλαθλοι του Ηρακλή ήρθαν καί δεν συνέβη τίποτα τώρα αυτό γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.