Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες στην SL2 – Με AEK B τα play off - Δείτε σε λίγο το πρόγραμμα των playoffs και των playouts 2024 στους δύο ομίλους της Super League 2

 

Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο της Super League 2.

Πριν την επικύρωση της βαθμολογίας συζητήθηκε το θέμα που έφερε στο συμβούλιο  η ΑΕΛ με την συμμετοχή της ΑΕΚ Β στα play off. 

Η ΑΕΚ Β', όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της SL2, θα πάρει κανονικά μέρος στο μίνι πρωτάθλημα. Αποχώρησε η ΑΕΛ από την κλήρωση διαμαρτυρόμενη για την απόφαση  οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τη συμμετοχή της ΑΕΚ Β.

Επιπλέον ο Αιολικός έχει -6 βαθμούς και χρονικό περιθώριο μέχρι την προσεχή Πέμπτη προκειμένου να τακτοποιήσει τις οφειλές του για να αποφύγει την οριστική αφαίρεση βαθμών.

Το ΔΣ της Super League 2 ολοκληρώθηκε στις 16.45 και ακολούθησαν οι κληρώσεις των playoffs και των playouts  για τον Α' και Β' όμιλο. 

Η δράση ξεκινά την Κυριακή (24/03). Προτάθηκε να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική στις 27/03, όμως υπάρχουν αντιδράσεις, διότι το διάστημα 18-27/03, ποδοσφαιριστές των Β' ομάδων θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, οπότε θα πρέπει να υπάρχουν ελεύθερες Τετάρτες για τα παιχνίδια που θα αναβληθούν.

Έπειτα από ψηφοφορία αποφασίστηκε να μπει εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη (03/04). Σημειώνεται ότι δεν θα υπάρχουν αγώνες στις 27/3 και την Κυριακή του Θωμά, δηλαδή στις 8 Μαΐου. Κλειδάριθμο έχουν Καμπανιακός, ΠΟΤ Ηρακλής λόγω κοινής έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα σε λίγο ...:

η πρεμιέρα 24/03 

όμιλος ΒΟΡΡΑ 
playoffs
Νίκη Βόλου - ΑΕ Λάρισας 
Μακεδονικός - Λεβαδειακός 
ρεπό: ΑΕΚ Β' 

playouts
Κοζάνη - Αναγέννηση Καρδίτσας 
Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β' 
Αιολικός - ΠΟΤ Ηρακλής 

όμιλος ΝΟΤΟΥ   
playoffs
Ιωνικός-Χανιά
Ηλιούπολη-Athens Kallithea
Ρεπό: Καλαμάτα

playouts
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β
Διαγόρας-Ολυμπιακός Β
Παναχαϊκή-Γιούχτας






Σχόλια