SL2 | Κοζάνη: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός - Η δράση των πλέι άουτ αρχίζει.. | βίντεο

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη η κλήρωση των πλέι άουτ.  Η Κοζάνη την Κυριακή 24 Μαρτίου  στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Κοζάνης την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με το που έγινε  γνωστή η σειρά των αγώνων ήδη  στην Κοζάνη   ξεκίνησαν τον προγραμματισμό και την στρατηγική που θα ακολουθήσουν για την επίτευξη της παραμονής στην SL2.
Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους την παραμονή με σκληρή δουλειά, ομαδικότητα και θέληση για νίκη που αποτελούν τα βασικά συστατικά για την υλοποίηση αυτού του στόχου. 

Ο στόχος εφικτός.

Όπως είδαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι βαθμοί που χάθηκαν από τις ομάδες που μετέχουν στα πλέι άουτ ,χάθηκαν είτε από ατυχία, των Κοζανιτών, είτε από αστοχία στην τελική ενέργεια είτε στις λεπτομέρειες.

 Καμία ομάδα από τις υπόλοιπες πέντε δεν αποτελεί φόβητρο για την Κοζάνη.

Το μόνο ντεζαβαντάζ για τους ερυθρόλευκους είναι η διαφορά των τριών βαθμών που έχουν από τις τρεις προπορευόμενες ομάδες.

ΠΑΟΚ Β ,Ηρακλής και Καρδίτσα ξεκινούν με 15 βαθμούς , ενώ η Κοζάνη με 12 βαθμούς όσους και ο Καμπανιακός, με τον Αιολικό ουραγό  7 βαθμούς 

Όλοι στην Κοζάνη διοίκηση προπονητικό τιμ ποδοσφαιριστές αλλά και ο φίλαθλος κόσμος πιστεύουν πως αυτή η διαφορά μπορεί να καλυφθεί και θα καλυφθεί .
Η πιο μεγάλη ώρα για τους ερυθρόλευκους έφτασε.

 Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και την Κυριακή το πρώτο παιχνίδι με την Καρδίτσα χαρακτηρίζεται ως τελικός.
 
Ο σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης  τα Λιοντάρια  με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να κατέβει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τη νίκη.

Κάνει επίσης έκκληση στη διοίκηση να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ ούτως ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ανταπεξέλθει στο κάλεσμα της Κοζάνης και να δώσει το παρών στο γήπεδο.

 Σ’  αυτή την προσπάθεια που θα κάνει η Κοζάνη  δε περισσεύει κανείς .Η διοίκηση της ομάδας πρέπει να αφουγκραστεί  τις ανάγκες του κόσμου και  να κάνει πράξη  το αίτημα όλων των φιλάθλων 

Βόρειος όμιλος
Play out – 1η αγωνιστική
Κυριακή 24 Μαρτίου – 15.00

Κοζάνη – Αν. Καρδίτσας (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Μάνος (Λάρισας)

Αιολικός – ΠΟΤ Ηρακλής (sl2.muvi.com)
Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Μίχος (Λάρισας), Σακάλογλου (Καβάλας)

Ο αγώνας ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Β’ της 1ης αγωνιστικής PLAY OUT αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ σε αγώνες Ελληνικών Εθνικών ομάδων (Άρθρο 22 παρ.β ΚΑΠ) και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας
 
Βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ Β            15
2. Αναγέννηση Καρδίτσας            15
3. ΠΟΤ Ηρακλής               15
4. Κοζάνη            12
5. Καμπανιακός 12
6. Αιολικός         7 (*)





Σχόλια